budućamama -> RE: Polip na endometriju (19.2.2008 8:59:05)
|
Hvala ti, ismihana. Ja ti inače toliko ne brigam, ali sam prije tri dana čula kako je moja drugarica iz djetinjstva dobila krvarenje i otišla doktoru, pa su skontali da je već [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] metastazirao i da joj nema pomoći. Ima dvoje djece, dvije divne curice. S druge strane, nije uradila papu otkako je rodila drugo dijete (nekih 5-6 godina). Čovjek naprosto ne može da vjeruje. Kako sebi možeš dozvoliti da se tako zapustiš, a s druge strane ti je žao, pa i kad ne znaš o kome se radi. Valjda su svi ti momenti malo uticali i na mene, pa pomalo brinem oko rezulatata papa testa, ali iskreno vjerujem da će biti sve ok jer nemam nikakvih simptoma koji bi ukazivali drugačije. Nije mi još puno ostalo, sutra u 12 ću saznati rezultat, tako da ću ovaj dan lako pregurati. Šta se dešava s tvojim miomom? Jesi li nedavno radila mjerenja? Vidim da spremaš onu travaricu po preporuci i sretno ti s tim. Nadam se da ćeš uspjeti ga ukloniti bez operacije. Sretno i tebi!
|
|
|
|