RE: proizvod kojim ste zadovoljni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

DM -> RE: proizvod kojim ste zadovoljni (12.3.2013 22:24:46)

Tisal UNO

Alannah -> RE: proizvod kojim ste zadovoljni (13.3.2013 18:39:31)

Dax zuti otklanja cak i mrlje na odjeci; Max Clean za ciscenje masnoca u kuhinji-jedini ocistio staklokeramicku plocu,vecina DM-ovih proizvoda za domacinstvo,Violeta higijenski ulosci-jdino s njima sam sigurna,kao i OB tamponi.balzam za kosu od Tahirovica i dr.pasha krema za bebe.

dandi84 -> RE: proizvod kojim ste zadovoljni (14.3.2013 16:56:15)

Da OB tamponi bez kojih jednostavno ne mogu....Hvala ženi koja ih je izmislila...

salmy -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (31.7.2013 9:26:07)

Postoji li neki normalan trulex za kuhinju?

koji god sam probala poslije dan dva smrdi...neznam sta je fol....ja znam da je to za jendokratnu upotrebu[sm=smiley13.gif] kako nema neki bolji kvalitetniji

Emmy -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (31.7.2013 9:53:11)

Salmy ja kupujem u DM-u krpe sa srebrenim nitima (denkmit ili profissimo čini mi se, uglavnom njihova robna marka), a imaju i u bojama, nešto između krpe i truleksa, super su i za kuhinju i kupatilo, univerzalne, dobro upijaju vodu i duuugo traju i ne usmrede se, ja ih povremeno otkuham radi dezinfekcije. Inače obični truleks nikada nisam koristila upravo zbog toga.

dandi84 -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (2.8.2013 21:01:32)

Mr. Muscolo za kuhinje...Odličan je [sm=smiley20.gif]

salmy -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (2.8.2013 23:09:10)

IZVORNA PORUKA: Emmy

Salmy ja kupujem u DM-u krpe sa srebrenim nitima (denkmit ili profissimo čini mi se, uglavnom njihova robna marka), a imaju i u bojama, nešto između krpe i truleksa, super su i za kuhinju i kupatilo, univerzalne, dobro upijaju vodu i duuugo traju i ne usmrede se, ja ih povremeno otkuham radi dezinfekcije. Inače obični truleks nikada nisam koristila upravo zbog toga.

Hvala draga kupila sam i super su[sm=smiley1.gif]

Daliyah92 -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 17:01:46)

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: Emmy

Hvala draga kupila sam i super su[sm=smiley1.gif]

Mozete li mi reci je li to todje nekoliko krpa u paketu, i koliko? I koliko kostaju?

I da, ako mi mozete naci sliku da vidim kako izgledaju.

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (15.8.2013 17:04:34)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Daliyah92 -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 17:13:16)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: salmy

Postoji li neki normalan trulex za kuhinju?

koji god sam probala poslije dan dva smrdi...neznam sta je fol....ja znam da je to za jendokratnu upotrebu[sm=smiley13.gif] kako nema neki bolji kvalitetniji

Kako ti se tako brzo usmrde?
Ja svoje koristim sedmicu cca i onda ga bacim na pranje...otkuham i ponovo koristim. Preživi možda još jedno pranje ako i toliko i u smeće.
Fazon je da poslije korištenja se dobro ispere i ostavi na sušenje...mm ga često ostavi u sudoperi i odmah poprimi miris [sm=hudicek1.gif]

Meni se ne svidja nikako njihov miris, jos i kad su nove. To je meni fuj, a pogotovo mm ne voli taj miris, cudi se meni sto ih koristim [sm=smiley36.gif] Obrisem sto s njom, i osjeti se miris od nje, tj smrad. doduse ne puno, i kratko se osjeti, ali meni se ne svidja. Ruke mi isto smrde od njih, nakon koristenja. A ove sto koristim, dosad su najbolje, ostale su se raspadale i nisu fino kupile vodu.

Galicia -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 18:24:06)

Ja sam sebe tjerala da koristim trulex krpe, ali bezuspijesno. Sve i jedna se usmrdi jako brzo. Ja operem i icijedim svaki put i ostavim da se susi, ali dzaba. MM je znao nekad ostaviti u sudoperi, pa se jos gore usmrdi. Sad vec duze ne koristim, nego samo papirne krpe. I najzadovoljnija sam tako.

Visnja RR -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 18:41:38)

odavno ne koristim trulex.. samo papirne ubruse

bebacha -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 18:57:17)

ja u zamjenu za trulex koristim neke krpe iz Dm-a.dodje 6 komada u pakovanje3 razlicite boje
stvarno su dobre,fino kupe tecnost,ispiru

ananas_ze -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 19:03:22)

IZVORNA PORUKA: bebacha

ja u zamjenu za trulex koristim neke krpe iz Dm-a.dodje 6 komada u pakovanje3 razlicite boje

ako mislimo na iste fino se i otkuhaju [sm=smiley2.gif]

bebacha -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 19:07:41)

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

slazem se,sve boje podnose otkuhavanje i bude super

ja nove koristim za kuhinju a nakon otkuhavanje za kupatilo,prasinu i ostalo

ananas_ze -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 19:10:21)

slazem se,sve boje podnose otkuhavanje i bude super

ja nove koristim za kuhinju a nakon otkuhavanje za kupatilo,prasinu i ostalo

nakon 2-3 otkuhavanja i ja tako [sm=smiley36.gif]

vila_7 -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 19:40:25)

a kako ih otkuhavate? jel samo u serpi ili cula sam da neke stavljaju u masinu za sudje [sm=zmeden.gif]

bebacha -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 19:56:50)

IZVORNA PORUKA: vila_7

a kako ih otkuhavate? jel samo u serpi ili cula sam da neke stavljaju u masinu za sudje [sm=zmeden.gif]

u masini za veš[sm=smiley36.gif]

vila_7 -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 20:02:15)

e super , ja do sad nisam - luda ih bacala

R&T@ -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 20:37:49)

Mozete i u mikrovalnoj "ubiti bakterije" na spuzvicama i truleksima...

almondray -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 20:38:39)

Sundance kids krema za sunčanje , sve pohvale .Nakon razočarenja u Niveinu koja nam je jedne godine došla zgrudvana i nije htjela izlazit iz spreja , a druge god. smo s drugom niveom izgorili.Kolko je sundance dobra govore i otisci prstiju na mojoj koži[sm=smiley36.gif] (ne smije se fulat)[sm=smiley36.gif]

mayra -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 21:05:32)

IZVORNA PORUKA: almondray

Sundance kids krema za sunčanje , sve pohvale .Nakon razočarenja u Niveinu koja nam je jedne godine došla zgrudvana i nije htjela izlazit iz spreja , a druge god. smo s drugom niveom izgorili.Kolko je sundance dobra govore i otisci prstiju na mojoj koži[sm=smiley36.gif] (ne smije se fulat)[sm=smiley36.gif]

Ovo mogu samo potpisati, moje dijete se vratilo bjelje s mora nego sto je otisao [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

ninuska -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 22:47:11)

IZVORNA PORUKA: mayra

IZVORNA PORUKA: almondray

Ovo mogu samo potpisati, moje dijete se vratilo bjelje s mora nego sto je otisao [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Meni se opet ne svidja zato sto je zuckaste boje. Slucajno sam pospricala po bodiju i nisam mogla oprati. Ali, upravu ste da dijete ne dobije ni malo boje.
Ove godine sam uzela Niveinu i zadovoljna sam

Crnkica -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (15.8.2013 22:54:22)

Universal sredstva za čišćenje glatkih površina,extra je,nije bitan proizvođač koristila sam ih nekoliko svi su dobri,napršći,sačekaj koji sekund i briši....ma i farbu tare[sm=smiley1.gif]

Daliyah92 -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (16.8.2013 15:56:03)

Koja im je cijena?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>