RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Savjeti (za) domaćice

Poruka

sporty mamaa -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (10.3.2013 1:38:55)

IZVORNA PORUKA: salmy

[image]http://www4.slikomat.com/11/0818/gdy-Pictur.jpg[/image]

Neznam mene je odusevio,frizider mikrovalna,napa....ma sve skripi.A mirise na limun i osvjezava

Kad ga toliko hvalite morat cu i ja kupit. Ja sam dosad koristila onaj super jon univerzalni al nije mi nesto. Svida mi se sto skida fleke sa odjece[sm=smiley36.gif]

draguljče -> RE: proizvod kojim ste zadovoljni (10.3.2013 9:06:51)

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

IZVORNA PORUKA: draguljče

Svim mliječnim proizvodima Pađeni. Megle puterom. Duel deterdžentom.
Makadamia proizvodima za kosu. Sanitarom.

Ja prvi put čujem za taj pađeni. A jako sam zadovoljna duel i to baby sensistive, kupujem ga vec par mjeseci, divno mi mirise i dobro skida fleke.

Super su. Koriste samo mlijeko krava koje pasu travu, bez ikakve dohrane. A proizvodi "pravi" domaći. [sm=smiley1.gif]

tinkivinki -> RE: proizvod kojim ste zadovoljni (10.3.2013 9:18:58)

zadovoljna sam Ledo smrznutim povrcima,carska mjesavina,proljetna,meksicka,grasak,za juhu itd.kupovala sam par puta od drugih proizvodjaca izgledalo je[sm=smiley11.gif].Draguljce sta imaju zimi da pasu,moraju im davati sijeno[sm=zmeden.gif]

Ben 10 -> RE: proizvod kojim ste zadovoljni (10.3.2013 10:52:24)

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

zadovoljna sam Ledo smrznutim povrcima,carska mjesavina,proljetna,meksicka,grasak,za juhu itd.kupovala sam par puta od drugih proizvodjaca izgledalo je[sm=smiley11.gif].Draguljce sta imaju zimi da pasu,moraju im davati sijeno[sm=zmeden.gif]

Imaju sta da pasu jer je firma u istocnoj Hercegovini pa i nije tako velika zima...
Ja u septembru kada sam isla u Crnu Goru ,prolazili pored farme i sve one krave su vani na pasnjacima.Firma je na ulazu u Gacko kada se ide od Stoca.

laško -> RE: proizvod kojim ste zadovoljni (10.3.2013 10:58:19)

Firma koja proizvodi Duel radi i za Mercator Pro magic prašak, ja sada taj uzimam i zadovoljna sam, a dosta je jeftiniji.

draguljče -> RE: proizvod kojim ste zadovoljni (10.3.2013 19:36:44)

Pa i sijeno je trava, samo osušena. Dohrana je nešto drugo, kukuruz, prekrupa, razni koncentrati.
I ja sam zadovoljna Ledo povrćem i voćem.

tinkivinki -> RE: proizvod kojim ste zadovoljni (10.3.2013 22:31:06)

IZVORNA PORUKA: Ben 10

Imaju sta da pasu jer je firma u istocnoj Hercegovini pa i nije tako velika zima...
Ja u septembru kada sam isla u Crnu Goru ,prolazili pored farme i sve one krave su vani na pasnjacima.Firma je na ulazu u Gacko kada se ide od Stoca.

moj svekar do novembra drzi na pasnjaku,odnosno do prvih vecih mrazeva.odosmo ot.ne sumnjam da su im dobri proizvodi,nisam probala,nema kod nas

maja78 RR -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 8:23:06)

Neznam mene je odusevio,frizider mikrovalna,napa....ma sve skripi.A mirise na limun i osvjezava

Kad ga toliko hvalite morat cu i ja kupit. Ja sam dosad koristila onaj super jon univerzalni al nije mi nesto. Svida mi se sto skida fleke sa odjece[sm=smiley36.gif]

dax proizvodi su i inace odlicni

Medić* -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 8:27:36)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

dax proizvodi su i inace odlicni

I meni.

Marija13 -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 8:30:47)

Sampon protiv peruti Vichy [sm=smiley20.gif]
meni je dugogodisnju perut rijesio poslije prvog pranja!

canim -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 8:36:31)

Ja nisam koristila taj Dax a morat cu ga kupiti kad ga toliko hvalite.

Silver -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 8:41:13)

Ja moram pohvaliti MAX CLEAN Kuhinja, domaci proizvod! Koristila sam i ostale, Mr. Muscolo, arf, cif, dm-ove proizvode, ali stvarno sam ostala odusevljena kako je ovaj proizvod u sekundi razgradio masti na sporetu!

ljubičica 28 -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 8:43:08)

Ja umjesto Daxa koristim TISAL-ov Uno, ima isti efekat a čini mi se da je jeftiniji [sm=bravo.gif]

Zadovoljna sam i sa njihovim ostalim proizvodima.

Anoniman -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 8:45:01)

Meni taj Dax nije nista wow.

Ljubicice28, i ja koristim dosta koristim Tisal.

Fleks -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 9:58:23)

Gdje se ima kupit ovaj Tisalov ili dax, ima li u konzumu?

Anoniman -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 9:59:30)

IZVORNA PORUKA: Fleks

Tisal imas svugdje kupiti, a Dax samo u Konzumu jer je to njihov proizvod[sm=smiley1.gif]

Fleks -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 10:00:13)

Super, hvala puno [sm=smiley1.gif]

ananas_ze -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 10:00:21)

IZVORNA PORUKA: Fleks

dax u Konzumu,a i Rial ima slican proizvod

dady -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 10:01:51)

DAX je gigant

muaaa -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 10:02:31)

Pored Dax-a za sve izasao je i za podove.Neki dan kupih...super je[sm=bravo.gif]

Visnja RR -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 10:03:02)

Dr.Pasha [sm=bravo.gif]

draguljče -> RE: proizvod kojim ste zadovoljni (11.3.2013 10:03:30)

IZVORNA PORUKA: Silver

Ja moram pohvaliti MAX CLEAN Kuhinja, domaci proizvod! Koristila sam i ostale, Mr. Muscolo, arf, cif, dm-ove proizvode, ali stvarno sam ostala odusevljena kako je ovaj proizvod u sekundi razgradio masti na sporetu!

I meni je super. Dobar je i onaj za kupatilo.

kleoopatra -> RE: proizvod kojim ste zadovoljni (11.3.2013 10:06:33)

meni je dax najbolji i rial nije jos

Anoniman -> RE: produkt-sa kojim ste zadovoljni (11.3.2013 10:07:37)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

Dr.Pasha [sm=bravo.gif]

Visnja, ti mi u zadnje vrijeme dolazis kao Iman83 sa tahinom[sm=smiley36.gif][sm=bravo.gif]

lost -> RE: proizvod kojim ste zadovoljni (11.3.2013 10:10:31)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Svim mliječnim proizvodima Pađeni. Megle puterom. Duel deterdžentom.
Makadamia proizvodima za kosu. Sanitarom.

I meni su nenadmašni, jedina mana slabo su zastupljeni kod nas, evo u Tuzli ih ima samo u jednom CM-u u ostala dva ih ne drže[sm=zmeden.gif]

Kupila sam Ajax univerzalni i najbolji mi je od svih isprobanih do sada
http://www.tingstad.se/products/600x600/250523.jpg

Mlijeko Zott http://www.union-foods.com/zott/images/natura_mlijeko.png ja uzimam 3,2%mm crveno pakovanje

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>