teta berta -> RE: nalaz urina kod novorodjenceta (23.3.2009 20:36:25)
|
Evo mi smo danas podigli nalaze, uzorak zagađen, ponoviti uzorak, obratiti pažnju na uzimanje uzorka... Jaaaaaaaaaako sam ljuta, rekla sam mm da sam kojim slučajem direktor bolnice sve ih ja naučila humanosti i pameti! Otišli mi u petak na pedijatriju i dr.nas nije htjela primiti( a svaki put do sada jeste). Prvo nam odbrusila da UK radimo od kuće, a kad sam joj rekla da mi tada uvijek pokaže da ponovim uzorak, rekla je sestri da nalijepi vrećicu. Naravno čekali smo sat vremena i onda je nalijepila vrećicu, ovlaš očistila pišu( jedva nekako), i kulturno nam rekla da obučemo bebu, idemo kući i donesemo urin kad se beba popiški... Mi smo sačekali u autu, sreča popiškila se za nekih 5 min i odnjeli urin, jer nam je tu odmah do pedijatrije lab. I sad nepravilno uzet uzorak[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] A u domu zdravlja nam rekli da nesmijemo oblačit pelenudok bebe ima vrećicu, da uzorak nebi bio zagađen. Ovi na pedijatriji odmah obukli pelenu. Ko će im ga znat... Ujutro ponovo hvatamo urin, kad god sam nosila od kuće nešto nije bilo ok. Molim savjet kako da savijem onu vrećicu a da ne zagadim uzorak, ako je ne presavijem prosut će mi se urin. Kako ste vi nosili???
|
|
|
|