Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hej ljudi jel vam se ikad desilo da mlijecna kasica bude previse vodenasta...ove 2 koje smo kupili jucer u dmu su tecne kao voda? jel to neka greska, rok je ok?
Meni se to jednom desilo...ja nisam htjela dati bebuljici takvu kasicu...vratila sam je i zamjenila sa jednom iz zadnjeg reda odgovarajuce konzistencije.
to se zna desiti ako ostane otvorena ono u frizideru za poslije..pa se razrijedi.....provjeri jel joj poklopac ok, ne smijes cuti klik kad ga pritisnes..da joj n ije vakum popustio....inace ne riskiraj na svemu sto ti je sumnjivo
al ja necu nikad zaboraviti kako sam se posvadjala sa jednom zenom dok je Asja jela te mlijecne kasice (koje je btw obozavala) jer sam vidjela tu zenu kako je otvorila kasicu i pogledala a zatim zatvorila i vratila ... tada sam to prijavila u Konzumu tj osoblju konzuma al sta oni mogu...
pa kad je povukose kad je tebe zapala...stvarno trebamo paziti drama..hvala na info ;)
ja je kupila 20 og a 23 skontala i zalila se sutradan, zamjenili mi jednu koju sam vratila a drugu sam otvorila i bacila...ponijela sam racun na kojem su 2 kasice kupljene iste al mi nisu htjeli i drugu zamijeniti jer nemam kasicu sa sobom