Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Gledala sam i ja na njihovoj stranici (u stvari na njemackoj), i ima stvarno extra dobrih i ovih gotovih, i pahuljica... Ja cesto dobijem iz Njemacke finih, ali ova mi se cini extra... A kod nas, zaista, samo neke vrste i to je to.. Nikako da prosire asortiman..
U Merkatoru su dobili neke nove kasice, onu tjesteninu i jos par vocnih sa zitaricama, ali nema masu onih koje se recimo imaju nabaviti u Hrvatskoj! Steta!
Mislim da su ve kašice bilje kad se naprave kod kuće, ove su samo nužni zlo kad se negdje ide sa bebom, razmislite da li je Vama bolja konzerva ili svježe napravljeni jelo
Moja djeca nikada nisu nista pojela is tegle, ali rado bih nekome pomogla ako mogu kad vec trazi tako nesto.Svak ima svoj izbor... Ako ne bude do ljeta toga i slicnih stvarcica mogu vam ponijeti
Na ovoj teglici vidim da ide od 10. mjeseca? Jel dobro vidim? Zasto sutlija i jabuka (koji se mogu davati od samog pocetka dohrane) idu od 10. a puretina, piletina i sta znam...od 4.? Meni takve stvari nisu jasne kod ovih teglica? Sta li ima u ovoj hapi pa ide tek od 10. mj?