Medić* -> RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc (19.9.2014 13:50:57)
|
IZVORNA PORUKA: mama75 IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: veeseelaa jel to oduvijek tako? il od kada su postali nana i dedo moji svekijevci su mladi ne kontam kako bi zvučalo da sam ih po udaji tako poečala zvati, ko neka zajebancija bi ispalo[sm=smiley36.gif] Oduvijek. Tako ih unucici zovu, pa i ja uz njih. Mislim na unucice prije moje djece. Tako ih i jerve dvije zovu i ja se prikacila. Moja je prvo unuce pa od kada se ona rodila. Inace mi je sveki bila 21 god starija od mene, mlada zena, ali nije joj smetalo. mm i zet zovu moje roditelje i nena i dedo i imenom .. kako kada, ne smeta im nista, bas imaju extra odnos pa ih dozivljavaju kao svoju djecu, slobodni su obratiti se jedni drugima za uslugu ili bilo sta bez mog i sekinog posredovanja. Ma da. U sali se znam obratiti i imenom. Inace smo opusteni. Ja recimo svu moj rodbinu zovem imenom, od milja. Od muza takodjer. Osim njegovog amidze i tetke jedne. Svekijevce i nano i dedom i imenom nekada u nnekoj sali, svekar i svekrva. Ma samo opusteno. U porodici nikoga ne persiramo Persiramo neznance, starije posebno, profe. po institucijama raznim, tam gdje se i podrazumijeva neki bonton )
|
|
|
|