animagical -> RE: Zivot u zajednici -Molim za pomoc (19.9.2014 0:42:28)
|
IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: animagical IZVORNA PORUKA: medic slatki IZVORNA PORUKA: animagical kako kakve veze ima sinovo vidjanje rodielja? pa vidite da mu po medic ja branim i distanciram ga[sm=smiley36.gif] meni niko ne smeta, samo nemam vremena za cesce ispijanje kafa...ne znam ni bi li mi godilo... Daj magicna, na osnovu cega ti zajkljuci ? Pitam jer mi cudno da vidis svervu jednom sedmicno, nevjerovatno zvuci[sm=smiley36.gif] Bas ni s prozora [sm=jezicek.gif] A kakve veze sinovljevo vidjanje roditelja, pa valjda te porodicne veze. Ono selam, pozdrav roditeljima, jako lijepo. Ipak ste blizu. Na to sam mislila [sm=smiley36.gif] a nisam ja snaha na spratu, ja sam snaha u prizemlju[sm=smiley36.gif] a stvarno se porijetko vidjamo, ljudi za svojim poslom, ja za svojim...kad ih vidim lijepo se pozdravimo, zovnemo na kafu, pa ako se ima vremena popijemo. ja i svoje vidjam jednom sedmicno, sasvim zdrav odnos imamo. vazan je odnos sa roditeljima, ali ne treba da zbog tih druzenja ispasta ni uza porodica, tj nas troje...mi odemo sami na kafu, u park, setnju, rucak...druzimo se s omladinom, izlazimo navece...vikendom vidimo roditelje...kud ces bolje. ja se za pet godina braka nisam na tazbinske odnose pozalila ni na rr, a ni rodjenoj mami...nemam zaista na sta. [sm=smiley36.gif] Sve se slazem. Tako i treba. vidis da sam donja, a opet zadovoljna[sm=smiley36.gif] pa samo recite da nisam nagodna[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|