Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa joj Selmy skroz te razumijem ja sam ko fol na finoj lokaciji al hitrim korakom prolazim I kad sretnem sveki a ona onoj tamo dovikuje ovo je moja snaha ja a tek kad mi je jedna komšinica rekla dodji kod moje snahe na kafu, ona je po cijeli dan sama Dodadoh i očito dokona a ona molim, rekoh do skorog vidjenja bilo je tog i kod mene,svašta,ccc,k'o da ja imam viška vremena pa da zabavljam nečiju (dokonu ) snahu,stiže dvorska luda,ma ja! Kod nas je mix stan/kuća,živimo na jednom spratu kuće (3 sobe,kupatilo) drugi je prazan,odnosno zasad služi kao naša ostava (kolica,bicikl,dj.igračke) Imamo veliko dvorište,ali meni to fakat nije ni bitno,sad dobro dođe da se djeca igraju,ali dok smo mm i ja sami bili ničem nije služilo,ne volim ja piti kafu,a ko god prođe ima nešto za dobaciti,ili se objesi na ogradu u nadi da kažeš "haj svraćaj " Sreća pa nije gusto naseljeno,ali stalno neko prolazi tamo-'vamo pa mi dođe na isto,ali većina se samo pozdravi i to je to. Ma ja sam više za stan,mada što reče mamine oči svejedno samo da je moje teško u današnjem vremenu.
|