emma.L -> RE: Putovanja u trudnoci (24.7.2008 11:44:27)
|
Draga Dea, meni je isto lijecnik rekao da mogu u razdoblju 5.-6. mjesec na putovanje bez brige, sve je u najboljem redu, samo laganini. I putovanje je bilo u USA i ukljucivalo je nekih 4,500 km u retanom autu, 20 dana i na kraju cak i setnje od po 5-6 sati. Medjutim, kad sam se vratila, isto su me skolile kontrakcije, cak i bol u krizima, a ja to nisam shvatala ozbiljno, misleci da mi je dijete pametno pa istrazuje po pupi dokle moze i da sve trudnice bole ledja. Kako je moja vjencana kuma ginekolog, ali zivi u drugom gradu, nakon sto sam joj se pohvalila malom genijalkom [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image], pocela me je moliti da odem na pregled prije vremena. Sreca da sam to i uradila- kontrakcije, apaurini i neko vrijeme mirovanja. Moram se pohvaliti da je jucer proslo bez apaurina, prvi put od kontrole, sa samo jednim stezanjem, jupi!!! Ali i moj je zakljucak da ipak treba smiriti malo, ma koliko mi energije imale. Pogotovo ta voznja sto si spomenula... ni meni ne pase auto na duzim relacijama.
|
|
|
|