veeseelaa -> RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? (14.5.2011 23:31:56)
|
IZVORNA PORUKA: aida80 IZVORNA PORUKA: veeseelaa kao što rekoh onda ćeš imati jako malo prijatelja, jer prevare su masovna pojava ne znam onda kako do sada imam jako puno prijatelja [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] a distancirala sam se od onih koji javno varaju svoje partnere. kada bih se s njima nastavila druziti to bi znacilo da opravdavam njihovu prevaru. ja takva nisam, takvi mi prijatelji ne trebaju, pa taman ostala sama. ma ok, tvoj stav, mene tudji ljubavni životi ne zanimaju, svak ima pravo na izbor, da neka od mojih prijateljica vara supruga rekla bi joj da to ne podržavam al svakako ne bi se prestala s njom družiti Ne kontam zašto bi??? da li bi se neko prestao družiti se sa mm jer me vara??? ne vjerujem malo je takvih što na takav način razmišljaju, ono kao moraš biti moralan totalno da bi se samnom družio??? neee i šta je uopće više moral??? žena rodi vanbračno dijete nemoj s njom biti dobra???? a zašto??? žena se razvede nije pogodna za društvo???? ne kontam eno ukinu se tema gdje se neke izjasniše da nisu pogodne za druženje ni žene bez djece??? mislim, nidje veze A ti muževi koji javnu varaju svoje supruge a one i dalje pored njih ko sam pa sad ja da im morališem a njegova supruga ćuti na sve to????? zaista me to ne tangira, svak za sebe nek devera....
|
|
|
|