aida80 -> RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? (14.5.2011 12:24:50)
|
ma na mene niko ne utiče pa mi je valjda svejedno[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] niti me ko može popraviti niti pokvariti, u tudje intime i ne ulazim... šta da kažem nekom izvini jel ti varaš svog partnera? odgovor: da e Boga ti mene nemoj više zvati hahahha pa dajte molim vas, onda bi se s malo njih i imalo sjesti a sve mi se čini da ih više i nema.... osobito muškaraca a ako su u pitanju dojave, od kuda da znate da su tačne? tako da... ne zanima me.... ako mi je neko prijatelj, naći ću valjda i razumjevanja za njegovu/njenu prevaru, pri tom ne mislim na bahate prevare .... ono večeras jedna sutra druga.... s takvima ne volim da komuniciram, gade mi se nekako kada sam rekla ljudi koji pozitivno uticu na mene nisam mislila na mogucnost da me neko popravi, nego da mi je ugodno i lijepo u tom drustvu - iskljucivo mislim na osobe koje mi se ne gade. triputmama je lijepo navela primjer muskarca koji bas bahato vara svoju zenu - znaci misli se na takvu vrstu prevare. muz koji pravi budalu od svoje zene, a u u gostima je on super prema njoj mi je odvratan i ja sa takvim ljudima ne mogu da se druzim - opet kazem, ne volim licemjerne ljude, a ne mogu se pretvarati da su mi oni super - takve ljude distanciram od sebe (negativno uticu na mene, odnosno na moje raspolozenje). ps. ja ne okrecem glavu od takvih ljudi (i to nema veze sa diskriminacijom), mogu ih pozdraviti, zadrzati se pet minuta sa njima, ali da se druzim i da ih cesto gledam u svojoj blizini, neka hvala.
|
|
|
|