Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.
Elma ja koliko sam procitala da treba preporuceno slati radi sigurnosti, jer ako ide obicnom postom zna se desiti da posta ne stigne Ili pogresno skontah :)
< Poruku je uredio medic slatki -- 25.12.2014 21:05:59 >
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
Jel zna neka zenica koliko se placa postarina ako nije obicna koverta''? proslu sam platila cini mi se oko 3 KM..ona zuta malo veca sto unutra dodje kao zastita plasticne kese
Imam jednu ideju malo neobicnog "rada" ovaj put pa kontam kako ga isporuciti?
Ja nisam slala u koverti, vec u maloj kutiji koju sam ja sklepala i doslo me je oko 1,5km po kutiji....nisam slala preporuceno i stiglo je
Zvonki ja ti ubrzo saljem radove, Dva ista s razlogom samo cemo posvetu drugaciju staviti Naredne sedmice idem na put. Ostajem max 10 dana. Zato i radim brzinski jer tamo nema rada
< Poruku je uredio medic slatki -- 25.12.2014 23:45:43 >
Medic, meni saljes slike, nix radove .....kad se vratis, onda salji kome bude trebalo....mislim, da sam i stavila okvirno datum oko 10.1. da se krene sa slanjem....
Jel zna neka zenica koliko se placa postarina ako nije obicna koverta''''? proslu sam platila cini mi se oko 3 KM..ona zuta malo veca sto unutra dodje kao zastita plasticne kese
Ja nisam slala u koverti, vec u maloj kutiji koju sam ja sklepala i doslo me je oko 1,5km po kutiji....nisam slala preporuceno i stiglo je
Cuj sklepala,cccc.Kod mene jos uvijek stoji kutijica i posveta ko heklanje u staklu
< Poruku je uredio hatepsut -- 26.12.2014 0:20:45 >
Cuj sklepala,cccc.Kod mene jos uvijek stoji kutijica i posveta ko heklanje u staklu
Nisam mislila na kutijicu koja je bila poklon, vec na kutiju u kojoj sam sve poslala ......mislim, da sam cak iskoristila kutiju od farbe za kosu....nju oblijepila i poslala kao paket
Elma ja koliko sam procitala da treba preporuceno slati radi sigurnosti, jer ako ide obicnom postom zna se desiti da posta ne stigne Ili pogresno skontah :)
Ja cu napravit a zvone ce znat kome poslat
Da znam vec se zezam zbog tvog pitanja na pocetku da se zna kom saljes
I samo da vas zamolim kad mi budete slale poruke sa slikama, napisite mi i svoje podatke i adresu, tako da vam onda mogu poslati one dvije adrese na koje cete slati pokloncice... Ko me ima na FB moze mi i tamo poslati slike i podatke.
Da li na koverti pisemo i nase ime kao posiljatelja tj.da li se drzi u tajnosti ili smijemo reci ko salje
Haha jao ko da je operacija CIA-e
Nego, da naglasim da su moji radovi pocetnicki, nije lose ispalo, ali ne trazite 'dlaku u jajetu'
Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.