Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
ja neću kolače smao da se zna...napali su me prošli put al u meni čuči mnogo toga...šta ću kad sam svestrana
Da dva poklona se prave, ali se prvo meni salju slike na PP pa onda ja ucesnicama saljem adrese gdje cete slati.....dakle, kad napravite stvarcice, nemojte ovdje objavljivati slike, vec ih meni saljite, jer treba da bude iznenadjenje za onoga ko prima poklon.....na kraju swapa, kad svako dobije svoj pokloncic, objavice se javno slike.
I cini mi se da zenama vise odgovara termin poslije N. godine
Iza nove termin... ja relno do nove stići ne mogu... neka bude do 7.og januara bar rok da sličice pošaljemo tebi :) pls
Mi ne biramo kome saljemo? Ocito nisam sve skontala
Salmy ja bih se obradovala jednom tvom kreativnom uratku
Pile moje, pace moje malo....lafce moje :) 05.10.2013
medic bitno je bas to, igrati se i to da ce se neko obradovati kad dobije to nesto, i pomisliti na nas..zato sam se i prijavila. to mi je bas cool. ne znam cija je ideja..al je bas divna
Ja tek skontala kako ovo funkcionise tj.da se moze svako prijaviti.
Odlicna ideja i mene pribiljezite.
Mi ne biramo kome saljemo? Ocito nisam sve skontala
Moze se svako prijaviti....i ne, ne biraju ucesnice kome salju, vec ona osoba koja je taj put organizator, ovoga puta to sam ja ( prosli put je bila RiTa )
I evo neka termin za slanje slika meni bude 10.1.2015.
Evo nadjoh kratko objasnjenje kad je bio prvi swap, tako da nove koje se prijavljuju znaju kako to funkcionise:
E ovako: prave se dva rada po slobodnom izboru (znaci bilo sta od srca sto bi rekli) , slike radova i svoju adresu poslati organizatorici a ona ce napravit podjelu tako da svi dobijemo dvije adrese na koje cemo poslati po jedan rad i dva rada koja cemo dobiti od dvije razlicite forumasice.
Slike radova ce objaviti ovdje . Znaci vidjet cemo samo slike ali nikako ne smije otkrit kome jes sta dodijelila.I naravno kao povratnu informaciju u inbox adrese na koju saljemo radove.
< Poruku je uredio zvončica -- 16.12.2014 13:18:57 >
sinoć sam se dvoumila...kažem Zvončici...kad je prošlo trebalo da se održi ja se prijavim i završim na operacionom stolu...hebiga nemaju mi sad šta izvaditi...hajmo s hajrom.....
E i A=<3 "Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."