Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Ovako, ovo je eminin swap, nešto sasvim drugačije od onoga što ja radim tako da sam se baš obradovala, moje stvari su baš na isti fazon, tako da... hvala velika od Emina.
Hvala ti scarlett ,drago mi je da ti se sviđa. Imala sam ipak malo treme jer nakit je tvoj fah.
Curica ti je prekrasna mashallah nisam znala kolika je, bila sam ubacila za nju jos nesto, ali na kraju izvadih jer nisam znala bi li odg. Sad mi krivo, ali bice prilike neki drugi put aBd.
Joj ja se bas zaljubih u tvoju curicu
elmal baš ti hvala Ako sam dobro razumjela ovo su ti prvi radovi. Pa svaka ti čast zaista.Predobro je urađeno.
Stvarno su svi swapici super,i sad razmisljam koliko god da je tesko odluciti sta kome poslati ,zapravo i nije jer su svi radovi i lijepi i orginalni i kreativni
Stvarno su svi swapici super,i sad razmisljam koliko god da je tesko odluciti sta kome poslati ,zapravo i nije jer su svi radovi i lijepi i orginalni i kreativni
Uuuuuu, mnogo tesko.....slazem se ja da su svi lijepi i originalni, ali morala sam neke clanice koje ne znam istraziti da skontam sta cu i kako cu, pa onda da iskombinujem....bas me bilo strah hocu li potrefiti i da vam se svidi ono sto cete dobiti...
E i A=<3 "Ako se svaki dan malo brinete, izgubit ćete nekoliko godina vašeg života. Ako nešto nije kako treba biti, popravite ako možete. Ali učite se ne brinuti. Brige nikad nisu ništa popravile."
Hvala Bubo, odmah nakon toga smo izasli. Cim vidi kapu na glavi ide prema ormaru za jaknu i cizmice A ja je samo kontala uslikati
Ej zeno draga kad pomenu te salvete, je si oli timozda jednom meni poslala uz one poklone neke i neke salvete, neki dan ih nadjoh, sve mi se cini nekom sam ih trebala predati, mozda Hanady Majko draga, ja zaboravila, a ima i godina od tada No dok se ja okrenuh U ih sve isjecka na komadice
< Poruku je uredio medic slatki -- 16.1.2015 22:43:01 >
Ej zeno draga kad pomenu te salvete, je si oli timozda jednom meni poslala uz one poklone neke i neke salvete, neki dan ih nadjoh, sve mi se cini nekom sam ih trebala predati, mozda Hanady Majko draga, ja zaboravila, a ima i godina od tada No dok se ja okrenuh U ih sve isjecka na komadice
Pa fino