Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
elmal hvalaaa punoo punoo,prekrasna je .Vidis kako nam lijepo stoji
zvone ti si inace vila a valjda ti je i ova carolija swapa pomogla pa si nam donijela mnogo radosti i uzbudjenja.Radujem se jer vidim da su i tebe RR kreativke iznenadile i obradovale. Ja uistinu uzivam.
zvone ti si inace vila a valjda ti je i ova carolija swapa pomogla pa si nam donijela mnogo radosti i uzbudjenja.Radujem se jer vidim da su i tebe RR kreativke iznenadile i obradovale. Ja uistinu uzivam.
ne mogu da vjerujem da je postaru bio toliko veliki da ga nije mogao ugurat
a postar je onak povelik..pa pretpostavljam da mu je i on poveci..taj paket..nego mimi2_1 sta si spremila mada postar zna da ja volim poveci ali izgleda ovaj put ga prebacilo
no o tom po tom sutra moram Jopet u glavnu postu pa da preuzmem taj poooveci
Večer ženice drage, evo pogledah malo temu, vidim da ste sve zadovoljne svojim swapićima i imate razloga, jer je stvarno svi su radovi super, nema potrebe da komentarišem sve pojedinačno, jer su svi interesantni i zanimljivi na svoj način, baš raznovrsni, a opet kreativni i svakoj od nas će ostati lijepa uspomena.
Ja sam stavila adresu svojih roditelja u Maglaju, jučer sam stigla i biću narednih dana ovdje Nisam bila strpljiva da čekam da se vratim u Sa. Uglavnom i Yasemin je sa mnom, danas su stigla oba swapića i ona je požurila da ih otvori, nisam zamjerila, ko mlađa sestra , nije se sjetila da i ona napiše ovu adresu, tako da će ona svoje vidjeti tek početkom slijedeće sedmice.
Evo obje vam svima šaljemo veliki pozz i odavde.
Ovako, ovo je eminin swap, nešto sasvim drugačije od onoga što ja radim tako da sam se baš obradovala, moje stvari su baš na isti fazon, tako da... hvala velika od Emina.
Salmy, tvoj swap je nešto što daje toplinu domu i kad sam ga okačila kod mame u kuhinji da ga uslikam, skontala sam da joj super stoji. Kuća je bila poplavljena, pod vodom ca. 1,80 m, donedavno su naši roditelji obnavljali i od prije par sedmica kuhinja je konačno funkcionalna. Kada sam tvoj swap okačila, skontala sam upravo ovo što sam napisala u prvoj rečenici, tako da će tu i ostati, a nadam se da je to tebi ok. Hvala i tebi od