RE: Muz me ostavio (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

besana11 -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:19:12)

Ne oprastam.Bas zato sto tebi i mnogima idem na zivce ostajem uprkos tome,I opet vas necu poslusati.Mozda mi opet treba strucna pomoc?[sm=smiley13.gif]

hanabanana -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:22:21)

IZVORNA PORUKA: besana11

Cetvrto-nismo se slagali oko mjesta stanovanja,i da zbog toga odustanem ako nekoga volim?Ganjala ga?Pa sta ako je ganjanje ici u grad i pokusavati se pomiriti sa osobom koju volim znaci i zato se ide psihologu?Cudno poimanje ......

To sto ti nazivas pokusaj pomirenja, u nekim zakonodavstvima prepoznaju kao uhodjenje.
Pa poznaju i institut zabrane prilazenja.

besana11 -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:23:08)

IZVORNA PORUKA: tinkivinki
iz mog ugla različiti su samo datumi kad je dotični gospodin napustio ljubavno gnijezdo i dužina trajanja braka.i to što jedan nema majku,a drugi ima.sve ostalo je isto,vidiš da tebe savjeti dati njoj zanimaju,da možeš primjeniti kod sebe.a najviše ti odgovaraju oni ma vratiće se sigurno

Rzlicito je i to sto znam gdje je moj a ona ne zna gdje je njen,I to sto je moj otisao znam zasto a ona nezna sto je otisao njen.I to da sam ja imala ceste dreke u braku a ona savrsen brak.I to sto je moj sve pare davao majci a njen nema majku.....I jos mnogo toga.....Dakle ja sada mogu da zakljucim da su Galicija i tinkivinki iste osobe jer zaboga daju iste savjete(a to sto me zanimaju odgovori na ovoj temi zanimaju me jer se meni desilo slicno.Pa samo da vidim da li uvjek jedne te iste osobe vrijedjaju i ponizavaju ostatak populacije.cisto onih koji nisu njihov klon.Ni ti recimo meni nisi simpaticna kao ni galicija pa eto ne kacim se za vas ko pijan za plot!Zalosno

besana11 -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:24:52)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

To sto ti nazivas pokusaj pomirenja, u nekim zakonodavstvima prepoznaju kao uhodjenje.

Molim te izvini,dakle ako samisla u kafic gdje on izlazi jednom sedmicno i zvala ga isto jednom sedmicno dobicu poziv iz mupa da mu ne prilazim?O hvala ti pa si mi rekla to.Zaista moram psihologu jer eto,to nisam znala Sta cu jadna,neuka......[sm=smiley13.gif]

jasmin -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:25:42)

Da se razumijemo,to što dvije teme imaju različite priče ili podatke,ne znači da ih ne može otvoriti ista osoba.
Onaj ko je čist,nema potrebu da se pravda.
A administrator sigurno zna ko je otvarač tema,pa idem da je pitam,onako me zanima [sm=jezicek.gif].

besana11 -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:26:57)

Nema potrebe pa ja sam otvorila 10 tema ovdje sa razlicitim pricama[sm=jezicek.gif]

hanabanana -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:27:42)

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Molim te izvini,dakle ako samisla u kafic gdje on izlazi jednom sedmicno i zvala ga isto jednom sedmicno dobicu poziv iz mupa da mu ne prilazim?O hvala ti pa si mi rekla to.Zaista moram psihologu jer eto,to nisam znala Sta cu jadna,neuka......[sm=smiley13.gif]

Kako ti mozes znati na koji nacin je on prihvatao tvoje pozive i dolaske.
Ako ti je rekao da ne dolazis, da nece kontakt s tobom, a ti na to nista, imao je puno pravo da te prijavi.

besana11 -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:29:00)

Nikada mi nije rekao da ne dolazim a na pozive se javljao tako da me eto vidis,nije prijavio nego ozenio.Nekad zasiat ljudi imaju totalno suprotne poglede na zivot

jasmin -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:29:15)

Nema potrebe pa ja sam otvorila 10 tema ovdje sa razlicitim pricama[sm=jezicek.gif]

Neka neka,ja hoću i njenu potvrdu [sm=jezicek.gif].

besana11 -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:30:27)

Ih sto me briga sto hoces.Ja ti cisto onako kazem da ne maltretiras administratorke[sm=hudicek1.gif]

jasmin -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:31:55)

Ih sto me briga sto hoces.Ja ti cisto onako kazem da ne maltretiras administratorke[sm=hudicek1.gif]

Šta se bona ljutiš. Nisam ja protiv tebe.
Što si ti protiv mene [sm=jezicek.gif]...

hanabanana -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:31:56)

Nikada mi nije rekao da ne dolazim a na pozive se javljao tako da me eto vidis,nije prijavio nego ozenio.Nekad zasiat ljudi imaju totalno suprotne poglede na zivot

Jah.....ali te ni ne zeli nazad.

besana11 -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:34:25)

Zeli ali pod uslovom da idem na selo.Znaci opet pogresno

besana11 -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:35:46)

IZVORNA PORUKA: jasmin
Šta se bona ljutiš. Nisam ja protiv tebe.
Što si ti protiv mene [sm=jezicek.gif]...

Ja nisam protiv nikoga a posebno ne protiv tebe sto si mi otpjevala par pjesmica koje i sadrado pamtim..Moze li jos koja[sm=smiley36.gif]

bananica -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:36:26)

a sta ti imas protiv sela?

hanabanana -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:37:22)

Pa vrati se i mirna Bosna i RR.

tinkivinki -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:45:12)

IZVORNA PORUKA: tinkivinki
iz mog ugla različiti su samo datumi kad je dotični gospodin napustio ljubavno gnijezdo i dužina trajanja braka.i to što jedan nema majku,a drugi ima.sve ostalo je isto,vidiš da tebe savjeti dati njoj zanimaju,da možeš primjeniti kod sebe.a najviše ti odgovaraju oni ma vratiće se sigurno

Rzlicito je i to sto znam gdje je moj a ona ne zna gdje je njen,I to sto je moj otisao znam zasto a ona nezna sto je otisao njen.I to da sam ja imala ceste dreke u braku a ona savrsen brak.I to sto je moj sve pare davao majci a njen nema majku.....I jos mnogo toga.....Dakle ja sada mogu da zakljucim da su Galicija i tinkivinki iste osobe jer zaboga daju iste savjete(a to sto me zanimaju odgovori na ovoj temi zanimaju me jer se meni desilo slicno.Pa samo da vidim da li uvjek jedne te iste osobe vrijedjaju i ponizavaju ostatak populacije.cisto onih koji nisu njihov klon.Ni ti recimo meni nisi simpaticna kao ni galicija pa eto ne kacim se za vas ko pijan za plot!Zalosno

čime sam te uvrijedila i ponizila?ja se na ovo kačim,a ne za tebe.inače nemam običaj vrijeđati i ponižavati ljude,nije mi u prirodi.i rekla sam već i svojim sestrama bih preporučila stručnu pomoć da su u tolikom stanju očaja i otvaranja forumai pitanja

Esmica -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:47:58)

A gdje nam je za ovo vrijeme anonimna ?[sm=smiley36.gif]
Besana, ja dosla na selo, znas kako je lijepo.

Medić* -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:51:24)

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ma pola tih psihologa ni sebi ne može pomoći

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
Ovo si u pravu.

Sve strucnjak do strucnjaka [sm=jezicek.gif]

veeseelaa -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:51:42)

ja znam mnoge koje su uhodile, ganjale i gnjavile svoje partnere, sve dok nisu ostale [sm=nosecka.gif] il dok mu se nisu u kuću uvalile
zar to nije taktika većine današnjih cura?

kažu da je manje muškaraca od žena, pa se to tako mora, jer osta cura neudata....

jasmin -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:53:43)

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja znam mnoge koje su uhodile, ganjale i gnjavile svoje partnere, sve dok nisu ostale [sm=nosecka.gif] il dok mu se nisu u kuću uvalile
zar to nije taktika većine današnjih cura?

kažu da je manje muškaraca od žena, pa se to tako mora, jer osta cura neudata....

Ma ne mora. Princ na bijelom konju uvijek dođe u dvorac [sm=jezicek.gif].Bolje se cijeni ženka do koje se teže dođe.

Medić* -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 12:54:21)

IZVORNA PORUKA: Galicia

IZVORNA PORUKA: teacher75

Nekoliko meni bliskih ljudi je islo kod psihijatra i svima je pomoglo, neki su dobili samo razgovor, neki terapiju, uglavnmom vratili se u zivot poslije

Nista lose u tome ako neko zatrazi strucnu pomoc.
Bauk je otici kod psihologa, a nije bauk sjediti u kuci 2 mjeseca cekati princa. [sm=smiley22.gif]

Ocigledno bauk. Ljudi trebaju prvo naucti kakva je to vrsta pomoci.
No Balkan je ovo, tesko da se mnogo sta moze promijeniti....nazalost.

teacher75 -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 13:03:33)

Da sam ja luda za partnerom ko besana za ovim svojim otisla bih u tunguziju za njim a ne na selo. Nego, kad vec ne moze bez njega nek ga opet zaganja pa ako se nije predomislio nek pristane na sve

besana11 -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 13:17:22)

Vise ga nebih ganjala da je jedan.A imam itekako protiv sela da zivim u jednoj sobi ja u susjednoj njegova majka koja me vrijedja .....Imam itekako.Uostalom eno ga vidio od moje sestre sin isao poslom tamo i vidio ga sa jaranom ode negdje(autom koje mi je ukrao tj mojim autom).Sreca ovaj je prosao brze bolje i otisao da ga "muz_"" ne vidi[sm=jezicek.gif]
Docekao covjek da hoda i trazi seljanki sa jaranima koji ga nisu nazvali 3 mjeseca dok je samnom bio u braku

besana11 -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 13:19:31)

IZVORNA PORUKA: Esmica

A gdje nam je za ovo vrijeme anonimna ?[sm=smiley36.gif]

Valjda se zena umorila od suludih savjeta.Ili otisla da trazi strucnu pomoc nije neposlusna ko ja[sm=jezicek.gif]

A gdje si ti bila sinoc kada smo bile obadvije?

Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>