tinkivinki -> RE: Muz me ostavio (23.2.2014 11:37:08)
|
IZVORNA PORUKA: bananica IZVORNA PORUKA: tinkivinki IZVORNA PORUKA: besana11 E da,jos je na mene bilo napada tipa da trazim strucnu pomoc samo zato sto sam istu temu postavila na 3 foruma,pa i na 10 bi ako treba.I ne vidim da sam sada za strucnu pomoc radi toga jer upravo radi ovakvih odgovora otvorila sam na vise foruma pa ovdje su 2 odgovora normalna,tamo ubodes isto 2 i taman[sm=smiley1.gif] [sm=smiley36.gif],a normalni su oni koji tebi štimaju i koji ti kažu ma vratiće se,samo čekaj,ma super je to sve.izvini ali ja bih i sestrama svojim rekla da potraže stručnu pomoć da dođu u tvoju situaciju.i šta je tu vrijeđanje[sm=zmeden.gif]. za mene je bas hrabro nekome reci da mu treba strucna pomoc, da je osoba luda, da je ovakva,onakva...ipak mi ne znamo ko je iza tastature....ja licno takav savjet nisam napisala niti na forumu, niti kome uzivo rekla, hB pa nisam ni imala potrebu za tim izvini citiraj gdje sam ovo napisala?pa čuj da je boli zub rekla bih da ide zubaru,boli je psiha ne može da pređe preko nekih stvari-kažem da popriča sa psihologom,psihijatrom.i šta je tu hrabro[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|