mynxlee -> RE: Bebe 2008 (3.4.2009 0:25:36)
|
ivan i ja nocne ptice. sad lijepo dojio i na maminu zalost nije zaspao. moracemo se nekako uspavati. mene glava vec dva dana boli a danas mi i muka u stomaku bila. jutros drzim ivana i nesto si mislim, bas bih voljela jos jednu ovakvu bebu. hehe... danas kupovala ivanu pidzamice, a uveliko gledam haljinice za djevojcice [sm=jezicek.gif] doslo do promjene plana. svekar ide vozom do austrije s 2 torbe, jer su skontali da su pretjerali. u austriji ce zaove preuzeti torbe, a mi kad naidjemo preuzecemo svekra [sm=smiley1.gif] anushka moja, to ti je takva vrsta ljudi. dzaba im govoriti. oni za bosnu kupe pola godine unaprijed. da je to nesto sto treba, nego sve bespotrebno. meni muka od tih kesa sto se turaju babama. hvala ti za sretan put. nana_ze, eto jos se nisam slikala i ne znam ni hocu li stici. bas sam u guzvi. te oko ivana, te nesto po kuci, te s njim u setnju i opet ne stizem neke stvari da uradim. ne uspijevam si posvetiti ni 5 minuta paznje. jedino kad sam na wc, a i to osluskujem hoce li se ivan javiti. eto, maloprije otisla na wc i otkrijem da mi se da izvinete ''dole'' u rekordnom roku pojavila bradavica. moracu kad dodjem da ju odstranim. ni na wc-u nisam rahat i tu me nesto snadje. dinciii, trudicu se da me niko ne nervira. mogu sutiti, ali u sebi pucam po savovima. nita, u pravu si kad kazes da mi je lakse samo kad se sjetim da dolazim u bosnu. mozda ne znas, ali ja sam rodjena u zenici [sm=smiley1.gif] bebbe, za bosnu putujem kad i ti. idemo za brcko, a voznja traje, pa... oko 12 sati, ako nema guzve i zastoja. ici cemo do vilacha u austriji, pa cemo tu odmoriti par sati i odatle put putuje moj jaran, putujem i ja [sm=smiley36.gif] ostacemo 2 sedmice u bosni. new mama, evo i ja ti zelim dobrodoslicu u klub ''bebe 2008'' [sm=bravo.gif]. kako kod aazre, new mama i skvo, tako i kod nas, cim se kolica pocnu tresti i ivan okice polako sklapa i zaspi dok izadjemo na ulicu. nista mu ne smeta. ni buka, ni brujanje auta, ma nista, a u kuci jel malo nesto susne, odmah okice ko reflektori. jutros je zlato mamino spavalo i deda nesto cijepao, sta vam ja znam, kad se on probudi i poce plakati [sm=smiley13.gif] place, place, ali bas ono tuzno i sve govori ''mam'' i ''mami''. dajem mu siku da se smiri, a on jok, nece. u jednom trenu primiri se malo, pogleda me tuznim okama, rece ''mam'' i poce opet plakati, a onda i ja s njim [sm=smiley19.gif] slaba sam na njega. manuela, kod tebe vrijeme lose, a ovdje uveliko proljece. ma cak i pretoplo. danas je bilo oko 21 stepena. prelijepo. evo, dok sam vam se ispisala i ivan zaspao dojeci. nek jos malo utvrdi pa cemo svi u krevet. mi vas ljubimo, zelimo vam laku noc i lijepe snove, a bebicama da sanjaju andjele koji ih cuvaju [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|