Anushka -> RE: Bebe 2008 (30.3.2009 21:48:35)
|
Pozdrav svim mamama ovdje, nikako da vam se pridruzim a pripadamo bebama 2008. Moj bebac je pravi djecak, sve bolje i redovnije spava - ovo pomjeranje sata mi je super dobro doslo! sve vise uziva u kupanju, svakih par dana novu "pricu prodaje", sad plazi jezik i puse kroz prste koje ne vadi iz usta pa proizvodi svakakve zvukove i naravno vristi, pa kad to sve iskombinuje svasta cujemo:) a do neki dan je stalno govorio abrrrr i aprrr, naravno guguce abu, ajo, vajo veju vec odavno... kao i mnoge druge bebe iz te godine nije htio lezati u rukama, stalno ga nosam, a "trcao je maraton" jos u stomaku:) tako da se sad dize iz polusjedeceg polozaja, kad mu dam ruke da se uhvati, skace na noge, gura se stopalima ali ne voli na stomak dugo - dosadno mu, elem, sarmira me non stop. A nagurao je 7600g sa 5 mjeseci (rodio se sa 2250). Pomalo jede jabuku, bananu, marelicu i krusku, mrkvu ne voli, a jeo je i malo pilece supice, i svaki dan smo napolju makar 10tak min (kad je minus na balkon par min) osim mame i tate najvise voli da gleda kako auta prolaze cestom, cini mi se da bi mogao satima da ih prati pogledom i brblja! Oduzi ja bas, al reko da ga upoznate koliko toliko. pozz mama i bebama
|
|
|
|