Bella.88 -> RE: Kako spasiti brak (11.2.2014 22:35:17)
|
da se ukljucim i ja malo...,citajuci ovu temu imala sam osecaj da se neko zeza,ne mogu verovati da je neko takav peh. vidim pises svakom moze da se desi,draga moja svakom moze da se desi bolest,otkaz i razne gluposti ali tebi se nista nije desilo,ti si sve to sama sebi napravila.Napisa neko sudbina,kakva sudbina?covek sam svoju sudbinu kroji,sudjeno nam je da se rodimo,umremo,nemozes birati oca i majku ali brate muza svakako mozes! Sama si rekla posle par meseci moljenja on je tebe ozenio,a ne vencali ste se ili uzeli. Da je on tebe voleo ozenio bi te bez da ga molis,i citas li ti sta pises?...,meni se taj tvoj covek zgadio sta si sve ispisala o njemu,kako mozes majke ti da ga volis,molim te reci nam koliko imas godina? Nista ti sa njim nisi imala draga moja,spasavaj ti sebe,kakav crni brak i pocetak braka ti nije mesec,dva vec prvih par godina,toliko od mene da se ne javih tacno bi crka,mada su ti vec svi isto rekli. Kao sto neko rece baci se na trazenje posla,bice lakse kada pocnes radit ako nista nesto ce se desavati i manje ces misliti. Sretno
|
|
|
|