RE: Molim za savjet! (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

animagical -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:48:33)

a u sta ti sine brute gledas kad ides ulicom?[sm=smiley36.gif] ja budalasta naroda[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:51:05)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Može biti da sam onda stvarno ljubomorna. Ali inače ne podnosim ni pomisao da misli na drugu. Hvala vam na savjetima mnogo. A mi smo imali i bračnih problema, živimo u zajednici, zbog čega se još više bojim da bi mogao potražiti opuštanje u drugoj. Mada sam odlučila da mu pružim sve i da izgradimo ljepotu u našem odnosu. Volimo se. Nadam se da to neka neće poremetiti bez obzira kako zgodna i fina bila.

Ljubomorna si, i sama vidis :)
Moze se valjda prepoznati, razlikovati ljubaznost od flerta.

Anoniman -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:53:48)

Možda i ne mogu da razlikujem ljubaznost od flerta. Kako bi zvucao flert u ovom slucaju ako neko zna razliku?

jasmin -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:57:44)

Možda i ne mogu da razlikujem ljubaznost od flerta. Kako bi zvucao flert u ovom slucaju ako neko zna razliku?

[sm=zz_biggrin.png]

Medić* -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 16:01:32)

IZVORNA PORUKA: jasmin

[sm=zz_biggrin.png]

Osjeti se to, ne mora se nista reci, pratis malo neverbalne znakove [sm=smiley36.gif]

Alma_27 -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 18:31:27)

Može biti da sam onda stvarno ljubomorna. Ali inače ne podnosim ni pomisao da misli na drugu. Hvala vam na savjetima mnogo. A mi smo imali i bračnih problema, živimo u zajednici, zbog čega se još više bojim da bi mogao potražiti opuštanje u drugoj. Mada sam odlučila da mu pružim sve i da izgradimo ljepotu u našem odnosu. Volimo se. Nadam se da to neka neće poremetiti bez obzira kako zgodna i fina bila.

Covjek je fin i ljubazan a ti si jako nesigurna. To nije njegov problem nego tvoj. Ja bih ti savjetovala da malo razmislis i to nekako promijenis kod sebe. Zbog tvog unutrasnjeg mira.
Kakav ti je to zivot kad samo strepis hoce li muz otici drugoj [sm=zmeden.gif]
Niko se vezati ne moze. Dzaba ti sad analiziras i kontas. Ako hoce da ode, otici se s nekom koju nikad mozda pred tobom nije ni pozdravio a mozda i jeste a mozda je znas sada a mozda i ne znas... Ovo vazi i za sve nase muzeve a i za nas zene. Sad treba razmisljati unaprijed? Ma ne pada mi na pamet ako mene pitas.

Ljubomora je veliki teret i za njega i tako ga samo mozes otjerati od sebe. Ja licno ne bih mogla biti s nekim ko nema povjerenje u nasu vezu i ko se ozbiljno zabrine kad ja kolegu ljubazno pozdravim.

Hanady RR -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 18:42:36)

ja situVacije ...a ja ne bih on line...pih...
Moj anonimna pa ako je to tebi flert namjenski i varanje ja se sheba varajući čojeka i flertujući sa kolegama[sm=zmeden.gif]
Dal da se brinem...za sebe za muža...il za te kolege[sm=zmeden.gif]

[sm=smiley36.gif]

Šta ti je...opusti se...daj sebi kakavog posla ...i ne gledaj na onu stranu ulice[sm=smiley36.gif] jer tamo stanuju djevojčice kojaim kojima miriše koža[sm=jezicek.gif]

Galicia -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 18:56:50)

Znaci tvoj muz ne smije gledati ni tople filmove? [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

muaaa -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 19:12:08)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Moj anonimna pa ako je to tebi flert namjenski i varanje ja se sheba varajući čojeka i flertujući sa kolegama[sm=zmeden.gif]

[sm=smiley36.gif]

Šta ti je...opusti se...daj sebi kakavog posla ...i ne gledaj na onu stranu ulice[sm=smiley36.gif] jer tamo stanuju djevojčice kojaim kojima miriše koža[sm=jezicek.gif]

sleper enterofyrila ti treba[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Hanady RR -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 19:31:15)

IZVORNA PORUKA: muaaa

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

[sm=smiley36.gif]

sleper enterofyrila ti treba[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

[sm=smiley36.gif]

Anoniman -> RE: Molim za savjet! (3.7.2014 15:03:50)

Šta radite kada se uvjerite da vam je muž nešto slagao ili sakrio?

salmy -> RE: Molim za savjet! (3.7.2014 15:15:55)

opalim ga punim[sm=smiley36.gif] svima nam je u dusi malo sta sakrit slagat kamuflirat..Nista strasno tvoj/moj/njen..muz nije uradio sto to isto mi ne bi uradile[sm=smiley1.gif]

Anoniman -> RE: Molim za savjet! (3.7.2014 15:18:41)

IZVORNA PORUKA: salmy

opalim ga punim[sm=smiley36.gif] svima nam je u dusi malo sta sakrit slagat kamuflirat..Nista strasno tvoj/moj/njen..muz nije uradio sto to isto mi ne bi uradile[sm=smiley1.gif]

A kad je novac u pitanju? Kada vi mislite da niste u minusu jer ste ga nedavno same poklopile na njegovoj kartici, a onda, spletom okolnosti, vidite da ste u minusu ipak i jos vam muž slaže da nije on dizao nego je do banke greška, šta biste onda uradile?

salmy -> RE: Molim za savjet! (3.7.2014 15:21:38)

A kad je novac u pitanju? Kada vi mislite da niste u minusu jer ste ga nedavno same poklopile na njegovoj kartici, a onda, spletom okolnosti, vidite da ste u minusu ipak i jos vam muž slaže da nije on dizao nego je do banke greška, šta biste onda uradile?

Kako mozete imati zajednicu karticu a ne vjerujete jedno drugom? ne kontam..ti vracas on trosi jos kaze banka Vam uzela lovu[sm=zmeden.gif]

Anoniman -> RE: Molim za savjet! (3.7.2014 15:25:01)

Kako mozete imati zajednicu karticu a ne vjerujete jedno drugom? ne kontam..ti vracas on trosi jos kaze banka Vam uzela lovu[sm=zmeden.gif]

To je inače njegova kartica, ali naš je budžet zajednički pa je i moja i njegova kartica naša. Ja vjerovala do sada, a nakon ovoga, teško da ću. I ne znam kako bih odreagovala. A kaže da je novac davao za roditelje jer trenutno nemaju, a otac mu trebao u bolnicu, I naravno da to nije problem, davala bih mjesečno koliko god mogu da pomognemo. Problem je što je krio i još slagao i ne znam kako bih odreagovala.

Anoniman -> RE: Molim za savjet! (3.7.2014 15:25:25)

To je inače njegova kartica, ali naš je budžet zajednički pa je i moja i njegova kartica naša. Ja vjerovala do sada, a nakon ovoga, teško da ću. I ne znam kako bih odreagovala. A kaže da je novac davao za roditelje jer trenutno nemaju, a otac mu trebao u bolnicu, I naravno da to nije problem, davala bih mjesečno koliko god mogu da pomognemo. Problem je što je krio i još slagao i ne znam kako bih odreagovala.

teacher75 -> RE: Molim za savjet! (3.7.2014 15:37:54)

Nije mi se to jos nikad desilo

MicoTico -> RE: Molim za savjet! (3.7.2014 15:40:27)

Oduzela bih mu kartice kad se ne zna suzdržavati[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Galicia -> RE: Molim za savjet! (3.7.2014 16:04:08)

Otvorila bih svoj racun i imala svoju karticu. Cist racun duga ljubav.
A s njim bih popricala i eventualno mu prilozila crno na bijelo gdje je greska, pa nek se dokaze ko je u krivu.

teacher75 -> RE: Molim za savjet! (3.7.2014 16:08:50)

Malo mi je shega sto je to krio kad je vec zajednicka kartica, tj.i ti imas pristup istoj. Ko da ti neces saznati, ne kontam

Anoniman -> RE: Molim za savjet! (29.8.2014 14:56:11)

Ja ne znam šta mi je. Pomozite. Jako, ali baš jako mi smeta kada je moje dijete sa svekrvom i svekrom i kad su mu blizu. Ne volim ni da mu se približe, toliko me nerviraju. Inače živimo u istoj kući na odvojenim spratovima. Oni su ljudi jako konzervativni i vadi mi živce kad reaguju na sve što dijete uradi iole "opasnije" sa "pazi, udarit ćeš se, pasti ćeš" i sl. Oni bi moje dijete zatucali u pojam i ni za što ne bi bilo. To su uradili sa djecom od kćerke svoje. Tako ih ne volim ni blizu djettea. A mrzim i svoj takav osjećaj i to u sebi. Šta da radim?

Skvo RR -> RE: Molim za savjet! (29.8.2014 14:57:58)

otidji na kafu kada su sa djetetom...[sm=smiley1.gif]

škorpija -> RE: Molim za savjet! (29.8.2014 15:36:42)

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

otidji na kafu kada su sa djetetom...[sm=smiley1.gif]

[sm=smiley36.gif], potpisujem, nane i dede najčešće dijete uče ono što roditelji nikad ne bi ali im i daju ljubav koja se ne može zamijeniti, zato zažmiri ako treba na oba oka, odgajaj dijete po svom, i budi sretna da ima nane i dede [sm=smiley1.gif]

Galicia -> RE: Molim za savjet! (29.8.2014 15:37:52)

Reci im otvoreno da ti smetaju i da ti se ne svidja nacin na koji se obracaju djetetu, itd. Dijete je tvoje i imas pravo da ga odgajas kako ti i tm zelite.

škorpija -> RE: Molim za savjet! (29.8.2014 15:44:24)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Reci im otvoreno da ti smetaju i da ti se ne svidja nacin na koji se obracaju djetetu, itd. Dijete je tvoje i imas pravo da ga odgajas kako ti i tm zelite.

aha ovo će garant upaliti[sm=smiley14.gif], sorry gali, mislim može probati, nana i dedo će se duriti jedno vrijeme i nastaviti po svom, govorim iz ličnog iskustva

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>