Anoniman -> RE: Molim za savjet! (3.7.2014 15:25:01)
|
IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Anoniman IZVORNA PORUKA: salmy IZVORNA PORUKA: Anoniman Šta radite kada se uvjerite da vam je muž nešto slagao ili sakrio? opalim ga punim[sm=smiley36.gif] svima nam je u dusi malo sta sakrit slagat kamuflirat..Nista strasno tvoj/moj/njen..muz nije uradio sto to isto mi ne bi uradile[sm=smiley1.gif] A kad je novac u pitanju? Kada vi mislite da niste u minusu jer ste ga nedavno same poklopile na njegovoj kartici, a onda, spletom okolnosti, vidite da ste u minusu ipak i jos vam muž slaže da nije on dizao nego je do banke greška, šta biste onda uradile? Kako mozete imati zajednicu karticu a ne vjerujete jedno drugom? ne kontam..ti vracas on trosi jos kaze banka Vam uzela lovu[sm=zmeden.gif] To je inače njegova kartica, ali naš je budžet zajednički pa je i moja i njegova kartica naša. Ja vjerovala do sada, a nakon ovoga, teško da ću. I ne znam kako bih odreagovala. A kaže da je novac davao za roditelje jer trenutno nemaju, a otac mu trebao u bolnicu, I naravno da to nije problem, davala bih mjesečno koliko god mogu da pomognemo. Problem je što je krio i još slagao i ne znam kako bih odreagovala.
|
|
|
|