RE: Molim za savjet! (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Porodica i partnerski odnosi

Poruka

animagical -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 14:50:44)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

IZVORNA PORUKA: animagical

da ima ista s njom, krio bi ko zmija noge, ne bi se ni pozdravio...a ne jos preko ulice dovikivao[sm=smiley36.gif]

Nemoj magična praviti još veći problem.

Sad će muž od Anonimne da se krije od kolegice jer mu je Anonimna rekla da joj smeta, pa će ona zbog ove tvoje tvrdnje opet skontati da je vara[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ma kako god okrenes on ne valja i niko ga svakako ne opra[sm=smiley36.gif] inace nije uputno biti dobar sa zgodnim ljudima, sumnjiva aktivnost[sm=smiley36.gif]

Visnja RR -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 14:53:46)

anonimna ti bas ko ljubomorno dijete...

a bona odkud znas da ta zgodna cura nije pomislila"joooj opet onaj smor od covjeka...al hajd ljubaznost i osmjeh sta me kosta" [sm=smiley36.gif]

ako on tebe na osnovu toga sto si napisala vara onda svi varamo

henna ze -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 14:57:08)

ehh ti majke...

a sta bi da je tvoj muz porpavio auto toj kolegici, samoinicijativno ko meni kolega? i to ne nešto bezveze..nego mi ispred zgrade hefto karambolku...

šta bi?..ja znači svakodnevno imam afere na poslu..razne...

nego ja imam konstruktivan savjet..hajd nek on da otkaz i sjedi kući..a ti idi na posao..pa vidi kako ćeš

henna ze -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 14:57:58)

i da dodam..imam dobre noge[sm=smiley36.gif]

ladyblue RR -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 14:58:25)

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

ako on tebe na osnovu toga sto si napisala vara onda svi varamo

aaa ne. ja ne varam. ja nisam ljubazna [sm=jezicek.gif]

Anoniman -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 14:59:08)

Kažem vam, nisam rekla da me vara. Samo sam pitala, da li ovo ponašanje prema toj kolegici može značiti da mu se ona svidja, da mu je posebno draga ili sl.? Da li biste vi tako protumačile?

MicoTico -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 14:59:41)

IZVORNA PORUKA: henna ze

Onda se njegova žena treba zabrinuti.
On pod autom, a ti batak izbacila[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

MicoTico -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:00:20)

IZVORNA PORUKA: Anoniman

Kažem vam, nisam rekla da me vara. Samo sam pitala, da li ovo ponašanje prema toj kolegici može značiti da mu se ona svidja, da mu je posebno draga ili sl.? Da li biste vi tako protumačile?

Ne bih.

ladyblue RR -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:00:21)

Ne

henna ze -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:00:56)

On pod autom, a ti batak izbacila[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

nisam ja ni bila prisutna..pošto stanuje direktno iznad mene..samo me zovnuo..

hebala te karambolka..shebo sam se..eno ti vidi valjal[sm=smiley36.gif]

minja_ -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:02:33)

Znači, opet ja ljubomorna, a on sa svojim nježnim gestovima prema zgodnim kolegicama sasvim se normalno ponaša. Ljudi, puknut ću. Ne znam kako bih prevaru podnijela ili saznanje da misli na drugu. Mogla bih sve drugo podnijeti, ali to poniženje nikako.

Mozes garantovati samo za svoje postupke i namjere. Zasto dopustas da tvoja unutrasnja ravnoteza zavisi od stvari na koje apsolutno ne mozes uticati? Moras izgraditi svoje samopostovanje i samopouzdanje nevezano za bilo cije postupke.
muz ti se za moj pojam ponasa savrseno normalno. Zasto je tvoja reakcija na to takva?

MicoTico -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:02:35)

nisam ja ni bila prisutna..pošto stanuje direktno iznad mene..samo me zovnuo..

hebala te karambolka..shebo sam se..eno ti vidi valjal[sm=smiley36.gif]

I to tebi nije ličilo na poziv na sex????[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]
U dvije rečenice sex spomenuo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

animagical -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:02:57)

Ne. ovo po meni znaci da ti imas problem sa sampouzdanjem i smetaju te sve zgodne zene koje bi tm ikada u zivotu mogao pozdraviti.

muaaa -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:04:27)

Ode sve u helac!

minja_ -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:07:25)

Sta znaci svidja i draga? Ja imam prijatelja i kolega koji mi se bas svidjaju, dragi su mi i dobri ljudi. Hipotetski bi mi se svidjeli i kao partneri, samo sto mi poslije jednog iskustva braka drugi ne bi nikad pao na pamet [sm=jezicek.gif] neke mozda vidim i kao sracka aranzman, ali opet, ne da mi se komplikovati zivot dzaba[sm=jezicek.gif]

Hannica -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:24:19)

Ma opusti se i uživaj, ako te nekad prevari, saznat ćeš, onda razmišljaš šta dalje, što se smaraš unaprijed. [sm=smiley36.gif]
Šta bi bilo, kad bi bilo. ...[sm=smiley29.gif]
Ako ste novopečeni mladenci ajd ok, razumijem nekako, ali ako imate više os godine bračnog staža onda si ti plaho ljubomorno čeljade. [sm=smiley36.gif]

Hannica -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:26:18)

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif] kraljice.

Anoniman -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:26:39)

Može biti da sam onda stvarno ljubomorna. Ali inače ne podnosim ni pomisao da misli na drugu. Hvala vam na savjetima mnogo. A mi smo imali i bračnih problema, živimo u zajednici, zbog čega se još više bojim da bi mogao potražiti opuštanje u drugoj. Mada sam odlučila da mu pružim sve i da izgradimo ljepotu u našem odnosu. Volimo se. Nadam se da to neka neće poremetiti bez obzira kako zgodna i fina bila.

M kao Mama -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:28:06)

Može biti da sam onda stvarno ljubomorna. Ali inače ne podnosim ni pomisao da misli na drugu. Hvala vam na savjetima mnogo. A mi smo imali i bračnih problema, živimo u zajednici, zbog čega se još više bojim da bi mogao potražiti opuštanje u drugoj. Mada sam odlučila da mu pružim sve i da izgradimo ljepotu u našem odnosu. Volimo se. Nadam se da to neka neće poremetiti bez obzira kako zgodna i fina bila.

to mislili ili ne misli, to ti niko ne može garantovati, bitno je da iz posmili ne pređe u šta veće, a svi maštaju, to je normalno,

Hannica -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:29:28)

Tačno sam znala da je negdje u pozadini svekrva kriva za sve. [sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:30:12)

neka nece sigurno, nije ti ona muz[sm=smiley36.gif]

muaaa -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:32:36)

IZVORNA PORUKA: Hannica

Tačno sam znala da je negdje u pozadini svekrva kriva za sve. [sm=smiley36.gif]

inace su one za sve krive

EEDITH -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:36:13)

podnosila ti ili ne,oni uvijek misle.......... na drugu ,treću ili prvu [sm=smiley36.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (29.4.2014 15:43:33)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Anoniman -> RE: Molim za savjet! (29.4.2014 15:46:07)

Jebem ti život [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  3 4 [5] 6 7   Sljedeća stranica >   >>