|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana beba od 12 do 18 ...
3.12.2009 16:06:35   
Medić*
dorucak - kajgana i caj od kamilice s medom
uzina - kruska,

mlijeko prije spavanja

rucak - ledovo povrce s rizom,
uzina - sokic od cijedjene mandarine

za veceru ce biti pileca supica, malo razevog hljeba, jabuka ako bude htio user posted image

mlijeko pred spavanje i tokom noci jedna flasica mlijeka
a nekad  prespava citavu noc user posted image

izmedju obroka puno vodice

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu bebbe RR)
Neposredna veza do poruke: 951
3.12.2009 22:21:40   
mamma mumi
Drage moje nas meni danasnji:
dorucak:keks, jabuka, pola banane
uzina:mlijeko
rucak:pura sa kajmakom
uzina.kinder bueno.bananica, cajko
Vecera. soja cokoladni puding
mlijeko za sapavanc

Interesuje me kako vi pravite za pacice pilecu supu, i kako im dajete, da li u flasici ili kasikom?

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 952
4.12.2009 11:32:55   
emma.L
mamma mumi, ne znam kolika je beba, ali ja nikada nisam iz flašice davala ništa osim čaja i mlijeka. Čak ni rijedak čokolino i sl.
Pileću juhu pravim normalno, od karabataka, sa celerom, lukom, mrkvom, paradajzom (prije sam sjeckala svjež, a sad već stavim koncentrat), posolim i stavim peršun. Najčešće stavim tarhanu, ali za danas sam joj kupila normalne fideline, pošto nije pri apetitu, a oni se lakše žvaću. Eh, da, s obzirom da jako slabo jede ovih dana (stoga i ne navraćam često tu više user posted image ), ja skuham sve sastojke, pa procijedim i smiksam, vratim u vodu od juhe i tek tada stavljam tjesteninu. Ispadne krem juha, a onda bar znam da je pojela i celer i meso i sve. Udrobimo kruha, pa nam je to ovih dana najčešći ručak.
Iako je slabog apetita (definitivno su zubi, četvorke su nabubrile skroz), ja i dalje kuham po redu obroke i dajem, a ako odbije preskočim. Pije Aptamil 3 puta po 180 do 210 ml i to je to. Ne ugađam joj, jer ne želim probleme kad ovo prođe. Samo da napomenem da i ugađanje ne pomaže previše, jer neće ni monte ni mandarine, a to je kao bila najveća čast user posted image .
Današnji plan je medolino, pa juha od prokulica sa vrhnjem, za večeru ćemo puru i jogurt (to još pojede nekako), a između grožđe.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 953
5.12.2009 18:31:36   
dana3
Eh,posto se mi budimo oko 13 sati zadnjih dana ,tad nam je i dorucak a to je obicno vocna kasa ili zobena
danas rucak je bio njegova corbica sa graskom a onda mu se svikao moj sataras sa povrcem i sampinjonima pa smo umakali kruh u to i dobro se najeli
vecera je bla kupovna kasa,nesto sa fasiranim mesom i povrcem jer smo isli u gradmalo da uzivamo u bozicnim svjetlima,grad je tako lijepo okicen
ceka nas danonino pred prvu turu spavanja i flasa
mlijeka pije po litru dnevno i to kravlje 0,5% kupujemo,bolje ide nego ono masnije nekako mu previse zgusne formulu pa se ne moze piti

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 954
6.12.2009 0:15:03   
malecka60
Moj Adi slabo jede kuhano na kasiku, skoro nikako. Ne znam vise da li su razlog zubici ili bezobrazluk user posted image ?
Dorucak par kasikica cokolina
Spavanje flasica mlijeka
Napravila sam grah ali nije htio ni okusiti, pa je copkao malo bureka 3-4-zalogajcica
Uzina pola male casice montea
Spavanje flasica mlijeka
Vecera nista
Spavanje flasica mlijeka user posted image

D 23.09.2006. :(
A 10.10.2008. :)

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 955
7.12.2009 0:00:33   
dana3
malecka60 mogu biti i da su zubi evo ni oj ne jede kako treb asamo da je tecno i ledeno,nece flasu ako je ugrijem a sve nasladja zube na ledeno vadi kese iz zamrzivaca i grize-
danas slabo jeo.pola kriske kruha suhog bez icega
flasa mlijeka
malo piletine i keksa user posted image (keks slani)

vecera formula i danonino 2
jabuku bacio tj tanjir udario rukom i sve po tepihu prosuo user posted image
tako da je guza platila
sad spava a budice se oko 1 i nema nam do ujutro spavanja

kisik je pronadjen u 18 vijeku...kako smo do tada disali-nije poznato

(odgovor članu malecka60)
Neposredna veza do poruke: 956
7.12.2009 8:49:11   
emma.L
Kod nas je u subotu doručak bio pečena jabuka, pola banane i kašika medolina, sve smiksano.
Ručak je bila gusta pileća juha sa kruhom.
Popodne je jela pomiješan ostatak juhe sa Hipp kašicom od riže i puretine (nanina ideja i kaže da je fino ručkala). Dukatino za užinu nije htjela, zamijenila ga Aptamilom 210 ml, a pred spavanje još 150 ml. Inače imamo 3 flašice i dalje, dok god slabo jede.
Jučer za doručak Nestle kakao pahuljice, jedva 10 kašičica. Za ručak malo pileće juhe sa kruhom. Onda smo išli na sajam u Unitic i tada je počela plakati i govoriti 'njam, njam' jer je vidjela da mi jedemo, pa smo joj dali neki domaći keks i malo somuna i žvrnjala je to.
Za večeru pokušaj dukatina, ma ni primirisati, pa pokušaj montea, ni to, ali zato opet kad je tata počeo mazati kajmak i kruh, uvalila se na par zalogaja. Monte smo pojeli pred spavanje i zalili sa 150 ml Aptamila. Dakle, sve u svemu, malo bolje jedemo, samo smo pogubili svaki red user posted image .
Danas je za doručak opet banana-jabuka-medolino, ručak je špinat, krompir i jaje, večera je ostatak juhe od jučer.

(odgovor članu dana3)
Neposredna veza do poruke: 957
7.12.2009 21:49:18   
mamma mumi
Hvala EmmaL na receptu, moj Tarik ima 15 mj, ali sve nesto kontam bit ce mi rijetka supica pa kako cemo papati, ali probat cu tako kao krem juhu. ja neznam kako je svama ali meni vise ponestaju ideje za rucak, dorucak. Pogotovo kako radim od  8 h ujutro, tako da dan ranije pripremam, ili ustanem sa horozom ujutro pa kuham, ali posto i on ustaje prije horoza, tada je neizvodljivo. Eto za sutra pripremam grasak, skuhala sam ga  ali cu tome dodati  nestle riza i kukuruz, ujutro i malo mrkve pa izmiksati.I njemu rastu zubici, ali hvala bogu dobro jos jede.

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 958
8.12.2009 9:10:52   
emma.L
mama mummi, to što ti izgleda jednolično nije ništa čudno. Ja sam se još dok je super jela žalila kako mi se čini da je stalno isto u krug, a tek sada je kriza user posted image . Nama je danas opet doručak banana i medolino, ručak je špinat+krompir+malo sira i kajmaka, užina monte, a večera juneća juha, samo sam stavila puno fidelina pa se zgusnulo kao kašica i mislim da će joj se svidjeti. Sve dok unosi sve u organizam, odlučila sam poravniti i držati se ovih par jela koje voli. Napravila sam joj i sok od klementina, malo vode i kašičica meda.

(odgovor članu mamma mumi)
Neposredna veza do poruke: 959
8.12.2009 9:44:38   
w.pooh
Drage moje redovno čitam jelovnike vaših user posted image ali nikako da se javim user posted image
I mojuser posted image spada u ovu grupu sad će mu aBd 16 mjeseci ali on ide u obdanište tako da i doručak i ručak jede tamo. Za doručak uglavnom imaju krišku hljeba sa mliječnim namazima, džem, margarin, riba tunjevina i uvijek bude čaj, mlijeko ili kakao. Za ručak uvijek imaju neko kuhanje: grašak, kupus, mohune, kelj, kupus..sve to bude sa mesom, pečenu piletinu i rižu, ćuftete, riba, špagete sa mesom...ne mogu se svega ni sjettiti user posted image i imaju užinu voće ili neki slatkiš.
A kod kuće mu obavezno ja nešto napravim, ako pravim meni i mm nešto što on može jesti onda jede to, ako ne onda mu napravim čorbice koje on voli piletina, puretina ili teletina sa brokulom, karfiolom ili graškom, krompirić ili riža, malo bijelog luka i peršuna, malo maslinovog ulja i onih fidelina za supu user posted image
pojede i koji monte ili voćni jogurt, voće, slatko baš ne voliuser posted image i pije mlijeko koje do prije 2 mjeseca nije htiouser posted image
Nadam se da ćete me primiti u vašu grupu i da ću redovnije pisati o našem jelovnikuuser posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 960
8.12.2009 17:37:57   
teta berta
Dobro nam doslauser posted image
Mi smo doruckovali jabuku sa kivijem i keksom...
Za rucak pravim Borsić(sigurno niste čuli za to, to je jelo koje pravi moja baka) koji je jako zdrav, pun je povrca, a jako ukusan... ako hocete pisem recept...
vecera ko zna hoce li htjeti jer ce kasno rucati...

Imam dva zlata, to su Nika i njen tata -:)

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 961
9.12.2009 12:16:34   
w.pooh
čuj hoćemo li receptuser posted image Naravno da hoćemo user posted image user posted image user posted image piši kako se Borsić pravi, sve novo je dobrodošlouser posted image user posted image user posted image
Danas je u obdaništu grašak s mesom a kod kuće čorbica piletina, puretina, karfiol i riža, voćni jogurt i mlijekouser posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

(odgovor članu teta berta)
Neposredna veza do poruke: 962
10.12.2009 14:26:53   
emma.L
Ja maloprije napisah da mi dijete malo bolje jede, pa rekoh da smo jučer ručali grah (prvi put sa komadićem suhog mesa) a večerali juneću juhu user posted image user posted image user posted image , ali mi sve propade user posted image . Užina je bila monte.
Danas je plan isti, isti raspored.
Sada imamo problem sa doručkom, ne voli raznorazna Lina koja je prije samo gutala. U subotu i nedjelju ću joj pokušati dati pravi doručak- tipa kruh, maslac, med, kakao, prženo jaje i sl. Vidjet ćemo hoće li tako biti bolje.
Bože moj, koliko mama ima više poleta kad nema ovu brigu na leđima user posted image .

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 963
10.12.2009 16:12:04   
teta berta
IZVORNA PORUKA: w.pooh

čuj hoćemo li receptuser posted image Naravno da hoćemo user posted image user posted image user posted image piši kako se Borsić pravi, sve novo je dobrodošlouser posted image user posted image user posted image
Danas je u obdaništu grašak s mesom a kod kuće čorbica piletina, puretina, karfiol i riža, voćni jogurt i mlijekouser posted image

Ovako, kupiso ono pakovanje ledo đuveč, stavis toga otprilike dvije sake,sve zavisi koliko ce pojesti... Tome dodas dvije narendane cvekle, mozes staviti vegetu ili sol zavisi sta dajes bebi, i u to narezes jedan krompir...
Stavis kuhati i kad se skuha,posebno zamutis vrhnje u casici sa 1.5 kasikom brasna i umutis u kuhano povrce...Promjesasi isacekas da se malo zgusne, kao krem corba...Eto ja to isto volimjesti iako ima neku cudnu boju od cvekle...mm ne voliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu w.pooh)
Neposredna veza do poruke: 964
10.12.2009 21:00:37   
Anushka
mi duugo nismo pisali pa evo par dana unazad:

ponedjeljak:
keksolino
vrilica - sam jeo rukicama iz tepsijeuser posted image
sarma
banana
integralni hljeb i pavlaka
+ caj i aptamil

utorak:
cokolesnik
riza, grasak, crveni i bijeli luk, paradajzsos, persun i junetina
malo banane - pljuvao je cijeli dan
danonino od maline
isto kao i rucak
integralni hljeb i pavlaka
sok od nara i aptamil

srijeda- bojkotovao:
medolino - 2 kasicice
kukuruza sa tikvom i jogurt pojeo
voce cijeli dan pljuvao, nije htio ni sok, ni caj..
rucak od juce takodje pljuvao, pa je jeo samo hljeba i pavlake,
jedan monte - da makar nesto pojedeuser posted image
aptamil

Danas:
do podne samo aptamil
u podne samo pola danonina:(((
onda mi oteo komad cokoladice zivotinjsko carstvo iz ruke i pojeo pa ocepio:)
pileca supa - begova corba bez bamija 2 kutlaceuser posted image user posted image
sok od nara
opet ista supa sa udrobljenim integralnim hljebom jos jedna cijela kutlacauser posted image user posted image user posted image
probali peceni krompir i rekli baaaa
jos malo soka od nara i borovnica i aptamil.

nikle su nam gornje dvije cetvorke, a jos nemamo dvojki ni trojki, pa super jedemo kakvo je stanje za zubicima!

Neposredna veza do poruke: 965
11.12.2009 11:23:37   
hanin
Pokusaj napraviti supicu, onako guscu... Moja beba, uziva jesti to. Pravim je sa piletinom ili teletinom, ubacim dosta povrca:mrkva, malo luka, paradajza, krompira, tikvice... Ma svega sto mi se nadje u frizideru, isjeckam na kockice... Dodam persunovog lista i tjesteninu za supu, najcesce zvjezdice. I zaista, beba mi uziva jesti to.
Dobri su ti i panirani komadi ribe, imas ih kupiti u svim trznim centrima. Uz njih skuhas malo tikvice ili spinata, malo tjestenine, sve izgnjecis. Ako ti beba voli pavlaku, jos bolje. Dodaj i to.... Brzo se pripremi, zdravo je, a dosta djece to rado jede...

Dalia, moj Zivot, moja Sreca, moja Ljubav.....

(odgovor članu malecka60)
Neposredna veza do poruke: 966
11.12.2009 11:37:37   
žana o8
Žana je od kako sam joj uvela sirup Multivitamol od dr. Teiss projela . Doručak: čitavo pečeno jaje sa pavlakom i malo kifle. Ručak: supa od tel.koljenice i malo filovane paprike sa pavlakom. Večera: kifla namazana dukatelom i poli salama . Užina monte, pola banane i mandarina . Uz to još 3x 200 ml. mlijeka . Mašallah, ne smijem se više žaliti.

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

(odgovor članu hanin)
Neposredna veza do poruke: 967
11.12.2009 14:58:55   
emma.L
Mi smo sinoć za večeru jeli puru sa maslacem, mlijekom i rendanim trapistom i sipala sam joj 2 puta u tanjir, a zatim uzela onu šerpicu u kojoj sam kuhala i sastrugala sve user posted image . To je količina koju je prije jela, napokon!
Jutros je jela čokolešnik, malo više nego prethodnih dana. Pred spavanje Aptamil, a sada je čeka krem juha od juneće vode, mrkve, prokulica i povrća za francusku salatu (eto još jedan brzi recept za mame koje kuhaju prije posla- skuhati prokulice, mrkvu i povrće za salatu, treba vam 8 minuta, smiksati, dodati u bujon koji uvijek svi imamo u kockicama ili malim dozama user posted image , posoliti, ja stavim i malo vegete). Uvijek joj u to udrobim kruh, jer me je jako strah da totalno ne prestane žvakati dok ova faza traje, pa rekoh, da joj bar malo nešto dođe pod zub.
Pred večer ćemo pokušati smiksati jednu bananu- voće nam je kriza ovih dana.

(odgovor članu žana o8)
Neposredna veza do poruke: 968
11.12.2009 16:06:08   
Daja_sa
Juce:
Flasica nakon budjenja...oko 200ml
Dorucak: Rio Mare tunjevina sa kasikom milerama i jogurt ( odusevljeno je mljackalauser posted image user posted image user posted image )
Uzina: Voce iz kompota (jabuka,kruska,marelica,grozdjice, brusnica)
Pred poslijepodnevni spavanjac opet flasica...(popijeh nekih 100ml mlijeka)
Rucak: Buranija sa krompirom i junetinom
Uzina: Vocni jogurt od borovnica
Vecera: Grickala trapista i hljebauser posted image user posted image
Pred spavanje jedva da popije 100ml mlijekauser posted image

Uz sve ovo pije vodice i kaze teta da jede klementine u neogranicenim kolicinama...

Danas:
Flasica
Dorucak: Kajgana uz obavezan jogurtic
Uzina: Banana i kruska
Flasica pred spavanjac
Rucak: Piletina sa mrkvicom, prokulom i prosom
Uzina: Danonino
Vecera: Mislim da ce biti puding sa njenim Nesquik kuglicamauser posted image
Flasica mlijeka pred spavanjac...

Danas je pijuckala iscjedjenu narandzu i mandarinu sa malo meda...i vodu naravnouser posted image .

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 969
11.12.2009 19:42:48   
Anushka
mi smo i danas jedva izvukli dan da se nesto jelo!
do podne samo flasica.
Griz mu napravila ranom zorom tj prije zore, ali ga je pojeo tek oko podne.
onda opet se ogrebao za komadic cokolade - ni cetvrtinu zivotinjskog carstva, ali eto slatko je i cokoladno
supa od juce (domaca begova corba ali bez bamije) sa udrobljenim hljebom - dva obroka i to je fino jeo
caj od kamilice i pola petit keksauser posted image

voce nece ni naopako!!! sutra cu praviti kompot da makar sok popije kad vec nece voce, i kolac od jabuka iz istog razlogauser posted image  jos kako nesmijemo ni jaja bas smo ogranicenog jelovnikauser posted image

(odgovor članu Daja_sa)
Neposredna veza do poruke: 970
11.12.2009 20:39:19   
Medić*
nakon budjenja mlijeko
dorucak - blago zasladjeni griz
uzina - danonino banana
mlijeko pred spavanje
rucak - kuhani oslic, boranija zuta i zelena
uzina - kruska
za veceru kifla namazana mladim kajmakom
mlijeko pred spavanje

izmedju obroka voda i sok od cijedjene narandze, solja caja od brusnice s malo limuna i jedan integralni keksic grickao i pljuvao user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 971
12.12.2009 20:00:10   
teta berta
Samo neka jedu bebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo danas jeli:
bebimil
Cokolino
Gusta JUHA SA svakakvim povrcemuser posted image user posted image
Jabuka sa keksom, kivijem i malo meda...
malo smokija i sad mi smazala pola moje dorine, nevjerovatno kako cokoladu voli....
Uveli smo d3 kapi ponovno...

I sto mala obozava jesto kruh sa maslacem i domacim demom, moze toga ohohouser posted image user posted image user posted image
Dajete li vi bebama kakao, ja to pravim sebi svako jutro i njoj dala da proba, vidim da joj se svida....

(odgovor članu Medić*)
Neposredna veza do poruke: 972
13.12.2009 6:28:14   
Anushka
mi smo juce imali uzasan dan, neponovio se!

rano ujutro nesquik kuglice - sve pojeo.
Jabuku svjezu - nije htio, skuhanu - nije htio, sa keksolinom - nije htio, sa kasikicom meda - nije htiouser posted image
pio svjez sokic od narandze - prvi put i mislim tj nadam se da zbog toga nije htio jesti..
popio 200 ml kravljeg mlijeka sa kasikom kakaa
snitu hljeba sa maslacem i cajem zalio - jedva nekako
grah - nije htio
ribu - nije htio
supu - nije htio
bananu - nije htio
na kraju opet mlijeko i mlijeko i zaspaouser posted image  juce je popio oko litar mlijeka, 750 ml aptamila i oko 250 ml kravljeg, za 24h.. cijeli dan sam ga drzala bez mlijeka i nutkala svim i svacim i iako je bio jaako gladan, i kmezao je strasno, nije htio, nego samo mlijeko, mlijeko.. u medjuvremenu je jednom i povratio, valjda jer je halapljivo popio dosta mlijeka kad sam popustila i dala muuser posted image user posted image user posted image  

danas smo vec pojeli karamelino cijelu porciju.
poslije ce biti pura sa jogurtom
pa bosanski lonac kod svekrve
danonino malina
za veceru planiram razljevak ako nas sta ne poremeti..
i caj, aptamil..

teta berta, ja radije dam kakao nego cokoladu. Pojede ponekad pola stapica kinder cokolade ili koji zalogaj zivotinjskog carstva (2-3 puta u sedmici), ali jede cokolesnik, ponekad kakao u griz stavim i sl. nesto izbjegavam cokoladu da mu dajem, doduse, izbjegavam i smoki i stapice - to jos nije ni probao, isl ali sad kako slabo jede cini mi se da bi mu sve dala samo da nesto pojedeuser posted image

kako vase bebe vare hranu? mozda nije tema o tome, ali cesto su spinat i blitva samo prolazili kroz stomacic, i u istom obliku izlazili napolje, a juce je izbacio mrkvu u istom obliku u kojem je prekjuce pojeo.. nema proljev niti temp, nista, rumen je i aktivan, sve OK, samo je zbog necega nije provariouser posted image  

Neposredna veza do poruke: 973
13.12.2009 19:03:22   
zeni
anushka,zanima me kako mu dajes nesqik kuglice,je li pustis da se skroz otope ili.......cini mi se da bih ja i to morala miksatiuser posted image

KADA PROMJENIS NACIN KOJIM GLEDAS NA STVARI,STVARI KOJE GLEDAS SE MJENJAJU

(odgovor članu Anushka)
Neposredna veza do poruke: 974
13.12.2009 22:47:33   
Daja_sa
Flasica mlijeka
Dorucak: Domaca pogaca sa mladim sirom i mileramom uz jogurt naravnouser posted image
Uzina: Klementina i banana
Danas preskocili poslijepodnevnu flasicu mlijeka jer je smizla zaspala u autu i samo nastavila u svom kreveticu user posted image
Rucak: Teleca koljenica raskuhana...skinula meso sa nje dodala raznorazno povrce u to sve i ispala odlicna krem supa sa komadicima mesauser posted image
Uzina: Pocastila se sa Kinder Delicie
Vecera: Griz sa brusnicom....nesto voli ovu kombinaciju da jede...
Flasica pred spavanjac...

Danas je pila dosta vode ali i domaci sok od drijenjaka

< Poruku je uredio Daja_sa -- 13.12.2009 22:48:18 >

Cunce nase majo...29.09.2008
Jos jedno sunce nas je obasjalo 23.08.2011...

(odgovor članu zeni)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *