vortex RR -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (6.5.2019 0:58:59)
|
IZVORNA PORUKA: vortex RR IZVORNA PORUKA: Irinea Vortex draga kako ide dohrana. Sada pretpostavljam imas jedan konkretan obrok. Mi stvarno smo vec dosta probali. Danas i cveklu koju ja nikad ne pravim jer ne volim a ona danas jela ali nije bila sretna haha. Uveli smo jaje ono prvo zumance pa trecina pa pola pa sam s tim vise pobudalila i dam fino djetetu citavo jaje i nije nikakvih problema bilo. I mali je prije godinu jeo jaje. Ostaje mi jos ovo bobicas_to voce ljetos al blizi se godina tako da se nadam i s tim da nece biti problema Slabo ima sezonskog sada, pa smo davali samo sto smo dobili domace poput kruskica, jabuka, spinata, krompira i mrkve... i.onu neku rizu kao cokolino iz dm. Ide ok, jedsn do dva obroka dnevno... Tek sad vidim da mi je samo dio poruke prosao... kako si spremila cveklu? Ja je bas volim i jedva cekam da vidim kako ce mala reagovati..Kod nas obicno prvi put sve s odusevljenjem proba, vec drugi put je upitan hehe Meni je bas nesto tesko palo kad je trebala poceti da jede cvrstu hranu, sve mi se po glavi motalo naraste mi prebrzo i nije vise moja dojena beba. Sad sa uzivanjem kuham i jos vise uzivam u dojenju i tom vremenu s njom. Bice bobicas_tog srecom uskoro, taman da probate, a to s jajetom je bas smor, postepeno, pa strepi sta ce biti...
|
|
|
|