Suzana -> RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... (1.4.2009 12:49:49)
|
IZVORNA PORUKA: ziki Posle prvomajskih praznika se vraćam na posao i moram uvest neki red. Za sad funkcionišemo ovako: 7:00 buđenje(podoj je oko 5-6, ustajemo oko 8 i tad pojede ½ plazme) 9:00 podoj 10:00 doručak (danas proso sa plavlakom) 11:30-12:00 podoj 14:00 užina(uglavnom dukatino ili sokić) 15:00 podoj 17:00 ručak(danas pileća supa sa mrkvom i kukuruzom) 19:00 podoj Večere nema jer je zaspo, inače mi je večera problem jer ni mi ne večeramo a on jede sa nama za stolom a sam baš i neće. Kako se na posao vraćam kad Traik bude imao 11,5 mjeseci neću moći da izlazim da ga dojim i nemam pojma kako da ovo riješim, radno vrijeme mi je od 8 do 16 zači da me kući nema od 7:30 do 16:30.Svi prijedlozi su dobrodošli Draga Ziki, Moraćeš se organizovati i zbog sebe i zbog Tarika. Ja sam se na posao vratila kada su Edi i Mak napunili 6 mjeseci - tadašnji tempo je bio dojenje ujutro prije nego krenem na posao (to je bilo između 08 i 08:30 jer ja radim od 09 h), zatim sam dolazila oko 13 h na podoj, podojila bih ih oko 17:30 h kad bih se vratila s posla i onda pred spavanje. U međuvremenu smo izbacili podoj u 17:30, dakle još uvijek izlazim na podoj oko 13:30 h - znači sada imaju jutarnji, "podnevni/popodnevni" i pred spavanje - to su 3 podoja u toku dana (ne pikam njihovo buđenje i dojenje u noći). Planiram i njihov 11. mjesec tj. cijeli april izlaziti na dojenje, a onda u maju, kada će aBd napuniti godinu dana planiram izbaciti "podnevni/popodnevni" podoj, dakle oko godine bi dojili samo ujutro i pred spavanje (mislim da neću biti te sreće da mi prespavaju uskoro noć...). Kako je Tarik samo 5 dana stariji od mojih dječaka, mislim da ti može pomoći ovaj moj raspored. Edi i Mak imaju doručak, zatim voćni obrok, pa ručak i onda večeru. Mislim da Tariku neće biti potrebne flašice, on je već veliki dječak. Pisala si da je mali halapljivac... pa moraćeš ga malo navići da manje doji dok si još s njim. Nadam se da sam ti bar malo pomogla. Veliki pozdrav.
|
|
|
|