|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  230 231 [232] 233 234   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m...
26.6.2010 0:11:05   
leona81
mi smo danas jeli jabuku i krusku sa prosom...a nismo jeli povrce nikako...budimo se u toku noci i vristimo, mislim da su zubici pa je katastrofa:(

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Srculence)
Neposredna veza do poruke: 5776
26.6.2010 1:15:38   
Leonche

Mi se isto budimo u toku noci i vristimo... al' ono bas :( to su zubici ondauser posted image

IZVORNA PORUKA: leona81

mi smo danas jeli jabuku i krusku sa prosom...a nismo jeli povrce nikako...budimo se u toku noci i vristimo, mislim da su zubici pa je katastrofa:(

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 5777
26.6.2010 1:17:16   
Leonche

Moj Leon rodjen 28.8.2009 user posted image

IZVORNA PORUKA: mala8'

IZVORNA PORUKA: Srculence

jooj Dino uopšte neće da jede kašiceuser posted image user posted image user posted image user posted image .Samo zatvori usta i gotovo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne znam više šta da radimuser posted image

ja se nadam da je to faza jer zadnjih par dana je i kod mene tako!kupovna pravljena-slano nikako,ali slatko obozava,jos ubacim keksa,to smaze samo tako,ali me slano brine

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 5778
26.6.2010 14:23:29   
Anoniman
ujutro AD
posle Kasica povrtna
smoki,malo voda
kasica voce i jogurt mix
rucku
riza sa krompirom
veceri
cokolino
voda

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 5779
26.6.2010 14:25:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Srculence

jooj Dino uopšte neće da jede kašiceuser posted image user posted image user posted image user posted image .Samo zatvori usta i gotovo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne znam više šta da radimuser posted image
joj bas mi je zaouser posted image pa jel do zubica mila jel se smirila upala grla???
Pijel makar AD?

(odgovor članu Srculence)
  Neposredna veza do poruke: 5780
26.6.2010 18:59:44   
Anoniman
ja sam danas definitivno skontala da mi Nane vise voli slanu hranu od slatke... jucer sam mu prvi put ponudila kasu od sljive, malo se mrstio ali pojeo je... jutros mu napravila supicu i malo zadrobila sredine hljeba spucao dok rece sta bi... za rucak bio krompir dijete uzivalo pravo... al kad sam mu ponudila bananu, znaci slatko, malo se mrstio ali je pojeo... definitivno voli slano... al ne odbija ni slatko... user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5781
26.6.2010 19:09:13   
rose 87
mi smo rucali danas nestle pahuljice riza-kukuruz i pola banane ali slabo nesto,koliko vase bebe kolicinski pojedu,ja mislim da E. nece zbog zubica jer kad ga ne muce gustu hranu super jede

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5782
26.6.2010 19:09:24   
salmy
Masallah Bambi Nane pravo napredanuser posted image user posted image user posted image user posted image i bolje je sto voli slano nego slatko! Moj user posted image voli vise slatke obroke ali dajem mu i slane! u zadnje vrijeme jede griz kao vecernji obrok i super je user posted image cak se i meni svidja,Stavim 2dc mlijeka i 2 kasike griza prokuham i stavim smedjeg secera,vjeruj da je toliko ukusno da i ja user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako da AD mlijeko samo pije navecer oko 12!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5783
26.6.2010 19:12:40   
salmy
IZVORNA PORUKA: rose 87

mi smo rucali danas nestle pahuljice riza-kukuruz i pola banane ali slabo nesto,koliko vase bebe kolicinski pojedu,ja mislim da E. nece zbog zubica jer kad ga ne muce gustu hranu super jede
te pahuljice su zakon,ja ih cesto stavim u zelenis i user posted image bude puno ukusnije! a kolicinski pojede neznamuser posted image jede koliko moze.Kad pocne usta da zatvara ja odustanem,a nekad zna i citav tanjir veci pojesti!takodje je odusevljen sa pahuljicama svima bih preporucila,skuham kasiku pahuljica 5 min izblendam i dodam voce ili keks,bude isto hipp nocna kasica 

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 5784
26.6.2010 19:42:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Bambi09

ja sam danas definitivno skontala da mi Nane vise voli slanu hranu od slatke... jucer sam mu prvi put ponudila kasu od sljive, malo se mrstio ali pojeo je... jutros mu napravila supicu i malo zadrobila sredine hljeba spucao dok rece sta bi... za rucak bio krompir dijete uzivalo pravo... al kad sam mu ponudila bananu, znaci slatko, malo se mrstio ali je pojeo... definitivno voli slano... al ne odbija ni slatko... user posted image
user posted image user posted image user posted image poguzija mali user posted image neka papa i Anel,voli vise slanu hranu mada neodbija ni slatku al slana je br 1.kod njegauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 5785
26.6.2010 20:00:15   
mala86
samo da se pohvalim da uspjesno savladavamo komadice-isjeckam mu bananu i on je sam lovi prsticima i stavlja usta user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image za malene koji vole slano!moj bas nije ljubitelj,ali trudimo se!on bi mozda jeo stalno mrkvu i krompir,valjda mu ona daje slatkast okus!najgore mi je kad krene sa pljuvanjem,uh okupa me kasicom user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5786
28.6.2010 9:52:01   
Anoniman
zamolila bih da mi napisete repecat kako vi pravite kukuruznu kasu svojim pilicima??? ja sam htjela napraviti kao puru ali puno zidje, pa reko ipak da vidim mozda je neko od  vas pravio vec pa ima neki repecat.....

(odgovor članu mala86)
  Neposredna veza do poruke: 5787
28.6.2010 10:11:43   
chuci
bambi kad si već tu vidjela sam da ti spominješ supice. možeš li napisati kako praviš supicu bebi i šta staviš.

ja pravim puru na vodi, ako je sama, a obično je dodajem u povrtnu kašicu na kraju kuhanja jednu kašiku. gustoća bude ono tamam za kašicu.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5788
28.6.2010 10:17:32   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: chuci

bambi kad si već tu vidjela sam da ti spominješ supice. možeš li napisati kako praviš supicu bebi i šta staviš.

ja pravim puru na vodi, ako je sama, a obično je dodajem u povrtnu kašicu na kraju kuhanja jednu kašiku. gustoća bude ono tamam za kašicu.

shuci mila evo imamo temu posebnu o supicama...možda nešto nađeš da ti pomogneuser posted image
Kako pravite supice

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 5789
28.6.2010 10:21:48   
Anoniman
cuci ako sam dobro skontala znaci napravis neku povrtnu kasu i na kraju dodas puru u to???

a recept za supicu napisat cu na temi preporucenoj od teta Hanady.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 5790
28.6.2010 10:24:01   
chuci
jeste.

evo me ko moj tata kad odgovara na poruku. on samo napiše: ok. đaba troši kredit.user posted image

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5791
28.6.2010 10:26:43   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

dobar je...
evo napisala sam na ovoj temi recepat za supicu, pa ako ti se svidja bujrum... user posted image user posted image user posted image

a ja cu danas za rucak da probam taj tvoj recepat... npr. moze krompir da skuham i da dodam puru...

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 5792
29.6.2010 18:05:46   
marinčii
kašica sa voćem i žitaricama,puding od čokolade,cijelo jaje sa krompirom i sirompo prvi put(meri hvala na receptuuser posted image mateju se svidilo),večeras ćemo opet nešto od voća i dojenje za kraj,između smo pili sokića od breskve i vodu

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5793
29.6.2010 18:28:34   
Mya_81 RR
Marinčii, koji je to recept? user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5794
29.6.2010 18:41:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

kašica sa voćem i žitaricama,puding od čokolade,cijelo jaje sa krompirom i sirompo prvi put(meri hvala na receptuuser posted image mateju se svidilo),večeras ćemo opet nešto od voća i dojenje za kraj,između smo pili sokića od breskve i vodu
user posted image user posted image user posted image user posted image bravo za mateja
Mi smo jutros flasa
kasica povrtna
voda
banana,sa kravljim sirom mix kasicauser posted image stacu kad voli kasice od hiip
voda
supica
cokoladica
voda
cokolino
i veceras  AD.
dosta za danasuser posted image

Marinci,kako si mu dala jaje ?Kako si napravila.Ja kako je onda povraco nisam se vise usudila dat jaje kad smo u boln.zavsili a nemora znaciti da smo od jajeta al,eto mene nesto strah datuser posted image
Ja sam prije pravila na mlijeku jaje
A ti?

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 5795
29.6.2010 21:01:47   
Mya_81 RR
Felix, ja Minji sad pečem jaje...teflonska tava je i na nju ne moram staviti ništa a da se ne zalijepi...više voli tako nego kuhano...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 5796
29.6.2010 21:09:09   
rose 87
mi smo rucali povrtnu supicu danas:krompir,tikvicu i mrkvicu u to dodali malo pahuljica kukuruz-riza i hB dobro pojeo,prvi put da pojede vise od 2-3 kasikice povrca

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 5797
29.6.2010 21:22:06   
marinčii
ja sam isto ispekla jaje na maslacu i maslinovom ulju ,posebno skuhala krompir i to dvoje izgnječila i dodala malo sira bilo baš ukusno,samo jaje nije htio jesti pa sam tako napravila,mislim da nije ti povraćo od jajeta,to je tebi pedijatrica rekla da mu ne daješ jer ti je tada još rano bilo,sad možeš slobodno  dati ne bi trebalo biti problema

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 5798
30.6.2010 11:05:43   
mama Nataša
ja se čudim kako vi već cijelo jaje jedete a zapravo i nama će vrijeme uskoro, kako brzo djeca rastu!

ja planiram malom uskoro uvesti grah, leću isl  i luk bih trebala, to mu još nisam davala a i griz obični najobičniji, sve danas ću, sutra ću pa nikad!

ja sam se ušemila u svoju šemu i nikako da proširim malo user posted image

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 5799
30.6.2010 12:10:25   
marinčii
banana i marelica,za ručak janjetina ,tikvica,krompir i mrkva,večeri još neznamo šta ćemo al skontat ćemo nešto,između voda i dojenje ...
mama Nataša ni mi nismo svašta nešto oprobali,ni luk,ni rajčice ni papriku,neznam kako bi mu to dala s čim bi napravila?grah isto nismo probali ,ali ima vremena probat ćemo sve samo polako 

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mama Nataša)
Neposredna veza do poruke: 5800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  230 231 [232] 233 234   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  230 231 [232] 233 234   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *