|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m...
4.3.2010 23:00:05   
megi
dadada ja sam kao i noa pekla u foliji i u rerni samo sto ja nisam vadila sredinu niti ista, stavis cijelu jabuku, kao sto noa kaze 15 -20 min, u tepsiju ili u tanjiric ako moze u rernu i stvarno bude preukusna,  ja sam pocela i sebi po jednu stavljati kad adni pravim, posto ona cicija nece mami nista da ostaviuser posted image

mi danans ruckili jabuku i sljivu, pa teletinu, krompir i brokulu, te malo plazme

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu lilith)
Neposredna veza do poruke: 3726
4.3.2010 23:02:14   
Apotekarka
napokon mi je danas pojeo jabuku izerendanu na najsitnije(kasasto)s petit keksom a mrstio se i ovaj put nesto nije ljubitelj pa nije...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3727
5.3.2010 9:34:30   
Anoniman
E hvala vam objemauser posted image user posted image ...jos mi samo recite na koliko stepeni...posto ja nikad ne kuham odokativno...ziheras sam velikiuser posted image

@megi user posted image user posted image user posted image user posted image cuj cicijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 3728
5.3.2010 11:47:12   
snijeg
Evo i mene sa novim pitanjem, dala bi pahuljici malo tikvice da proba, a ne znam na koji način je najbolje da je napravim, pa molim iskusne mame da mi daju recept user posted image

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3729
5.3.2010 12:03:27   
delly
ja sam tikvicu obicno prokuhala i izgnjecila tj izblendala i mozes malo margarina biljnog u to ali gadno je ta tikva moja nece user posted image

mi cemo danas mrkvu,karfiol i brokoli , i poslije kasicu sa vocem onu u prahu od hippa sto se blenda sa vodom user posted image izmedu cemo grickat malo kruha user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu snijeg)
Neposredna veza do poruke: 3730
5.3.2010 12:03:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: snijeg

Evo i mene sa novim pitanjem, dala bi pahuljici malo tikvice da proba, a ne znam na koji način je najbolje da je napravim, pa molim iskusne mame da mi daju recept user posted image

ja tikvicu pravim tako da prvo stavim krompir da se kuha, pa kad voda prokuha ubacim tikvicu nasjeckanu iste velicine kao i krompir...e kad je krompir gotov procijedim, stavim u posudicu, zalijem maslinovim uljem i izblendiram...i to je to...gotova papica

p.s na ovaj princip pravim  blitvu i kelj

< Poruku je uredio dadada -- 5.3.2010 12:05:57 >

(odgovor članu snijeg)
  Neposredna veza do poruke: 3731
5.3.2010 12:14:14   
delly
izvini a kad si davala blitvu i kelj?? kako bi mogla samo blitvu da probam sa krompirom isto ili ?

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3732
5.3.2010 12:19:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: delilah

izvini a kad si davala blitvu i kelj?? kako bi mogla samo blitvu da probam sa krompirom isto ili ?

za kelj pricekaj jos koji mjesec, a blitvu mozes slobodno...ja je isto ovako pravim ko i tikvicu...znaci jedan mali krompir i ubacis blitvu kada voda prokuha...zalijem maslinovim uljem i to je to...tako dalmatinci prave...ja pokupila od moje none...leso blitva, tikvica, kelj, rastika...etc.

< Poruku je uredio dadada -- 5.3.2010 12:24:28 >

(odgovor članu delly)
  Neposredna veza do poruke: 3733
5.3.2010 12:31:58   
mojbebac
i mi smo rrobali jaje, onako tvrdo kuhano sam izgnjecila i dala joj par kasikica sa abc sirom i svidjelo joj se pravo, i hb super je proslo ..... a mlijeko joj dajem sa karamelinom i ostalim kasicama ..... nisam joj davala samo jer jos doji pa kontam nema potrebe!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3734
5.3.2010 12:57:04   
dafri
Ja sve povrće zajedno kuham,uvijek se nekako bojim da neće biti dovoljno skuhanouser posted image user posted image
i vrtim se u krug,krompir ili tikvica  kao baza pa dodam komorač,ili mrkvu, mahune,  meso, a ako ne meso onda zob ili kukuruz i sok od jabuke jer bez toga ne bi ni ručkila.
Ništa još nisam dinstala ,niti dodavala luk,celer ,ne znam kada se to možeuser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 3735
5.3.2010 13:27:15   
noaa

IZVORNA PORUKA: dadada

E hvala vam objemauser posted image user posted image ...jos mi samo recite na koliko stepeni...posto ja nikad ne kuham odokativno...ziheras sam velikiuser posted image

@megi user posted image user posted image user posted image user posted image cuj cicijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

180-200 nebitno ionako ima folija pa ne moze iz nje izaciuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3736
5.3.2010 13:56:11   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noaa

IZVORNA PORUKA: dadada

180-200 nebitno ionako ima folija pa ne moze iz nje izaciuser posted image user posted image user posted image

jah...vidis...toga se nisam sjetilauser posted image user posted image ...eh to cu mu danas za uzinu...pa vam javim jesam li uspjela nesto zajeuser posted image user posted image

(odgovor članu noaa)
  Neposredna veza do poruke: 3737
5.3.2010 13:59:54   
Apotekarka
smijem li zumance malo zapeci na ulju i umuceno s mlijekomuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Apotekarka -- 5.3.2010 14:02:57 >

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 3738
5.3.2010 14:01:38   
ivanak
mlijeko, veliki voćni jogurt ( 180 g )
Budući da sam ja danas pravila leću, malo odvojila da i on proba prije svih začina... pa i nešto nije mu baš godilo
dat ćemo mu kasnije krušku i jabuku sa keksom....čokolino
i malo patate i mrkve, čaja....
keksolino

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 3739
5.3.2010 14:07:23   
megi
dadada ja obicno pecem kao sto noa kaze 180-200, odnosno ja ubacim kad nama pecem rucak pa stavim i njoj jabuku

ja cu danas meni se cini oprobani krompir, mislila sam tikvice ali sam skontala da ih nema u kuci

moja cura nije bas ljubitelj rize kako sam se samo potrudila neki dan i skuhala rizu i ubacila piletinu i povrca i sve izmiksala a ona na to samo pravi face kao da ce povratiti

kako vi pravite puru nece ni to a ja je bas voli i pravila joj onako narijetko pa umijesala trun maslaca pa pavlake pa mladog sira, bas je bila ukusna ali jok ona hoce da se udavi

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 3740
5.3.2010 16:25:15   
Anoniman
jest ovo dobroooooooooooooooooooooooouser posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 3741
5.3.2010 16:29:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

smijem li zumance malo zapeci na ulju i umuceno s mlijekomuser posted image user posted image user posted image

ja sam ovako pravila samo sto nestavljam ja ulje vec maslac.user posted image bude bas rijetko i fino mekano

Neposredna veza do poruke: 3742
5.3.2010 16:34:19   
Anoniman
Eh super da ste tu na okupu user posted image
Kad se smije dati ananas??

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 3743
5.3.2010 16:41:36   
Apotekarka
Rucali smo jaje,rucali smo jajeuser posted image user posted image
Umutila sam 2 zumanca(domaca)hvala komsiniciuser posted image sa sirom domacim opet hvala komsinici Antonio jesmazao uslast ne pamtim kad je nesto takjo slatko pojeo...user posted image user posted image user posted image
Ananas ne znam od kad se smije ali znam da sam jednom Antoniu kupila multivitaminski sokic od 4 mj u kojem je bilo i ananasa...Joj ja ananas obozavam...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3744
5.3.2010 16:47:41   
Anoniman
Ma i ja ga volim a kad sam bila user posted image  pojela sam ga brdoooo!! user posted image  Hajde večeras ću se zaroviti po netu da vidim od kad ide i da li bi mi to mogli sutra probati user posted image

bravo za jajeeee jajače user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 5.3.2010 16:48:22 >

Neposredna veza do poruke: 3745
5.3.2010 17:06:33   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: enisa_sara
Kad se smije dati ananas??

Mi smo ga isto jeli u HIPP kašići (neki voćni desert).

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3746
5.3.2010 17:54:46   
hampsi
Hipp voca od 4 mjeseca. Ja je kupila ono 2+1, 2 slane i to ali jos nismo probali jer me malo strah. Sve nesto cekam a sta Boga pitaj user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 3747
5.3.2010 19:35:44   
Anoniman
I mi smo pili sok od ananasauser posted image

(odgovor članu hampsi)
  Neposredna veza do poruke: 3748
5.3.2010 19:55:36   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Rucali smo jaje,rucali smo jajeuser posted image user posted image
Umutila sam 2 zumanca(domaca)hvala komsiniciuser posted image sa sirom domacim opet hvala komsinici Antonio jesmazao uslast ne pamtim kad je nesto takjo slatko pojeo...user posted image user posted image user posted image
Ananas ne znam od kad se smije ali znam da sam jednom Antoniu kupila multivitaminski sokic od 4 mj u kojem je bilo i ananasa...Joj ja ananas obozavam...

user posted image user posted image user posted image bravoo,i mi volimo jaje.
Zivila komsinica,i jajauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 3749
5.3.2010 20:24:10   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: hampsi

Hipp voca od 4 mjeseca. Ja je kupila ono 2+1, 2 slane i to ali jos nismo probali jer me malo strah. Sve nesto cekam a sta Boga pitaj user posted image

Mi smo to probali bez problema...čak smo jeli i kašicu od jagode, maline i ribizle user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 3750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  148 149 [150] 151 152   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *