Fatma -> RE: Podrška RR drugarica našoj Fatmi (1.2.2014 19:37:06)
|
Mile moje i drage moje mamice...VELIKI pozdrav za sve vas.Znam da su mnoge od vas s nestrpljenjem iscakivale vijesti o mojoj lavici pa vam necu uskratiti te informacije.Uz pomoc najmocnijeg Saveznika Allaha koga moja lavica ima sve je lakse.Imali smo teskih,tuznih,bolnih momenata al smo ih sve prosli.Korak po korak sporo i polako al ide nabolje.Merjem je imala prije 10 dana operaciju ugradjena joj je kanila,poslije je imala upalu pluca i ona je prosla.Zbog morfija je bila jako snenai pospana i do prekuce se nije budila.Naj ljepsa stavar je cudo koje se po kozna koji put desilo Merjem nece morati svoj zivort provesti na cjelodnevnoj ventilaciji i pomoci aparata,aparat ce koristiti samo nocu Jupiiiii.Posla je sama da dise sto je bilo nezamislivo po ljekarima.Ocekujemo odgovor o nabavci aparata za disanje i nadamo se da ce biti pozitivan.Ljepse stvari koje se sada desavaju je da moja lavica i ja svoje pola satno druzenje dnevno provodimo u maminom narucju,pjevamo,pricamo padne tu i pokoja suzica al mama je popije usnama.Mile moje ako kada pomislite da nema izlaza iz neke situacije i da je problem neresiv ,sjetite se moje lavice i mene i znaj te da vjera u Boga pomaze u svemu.Saljem vam svoju pozitivnu energiju,hiljade poljubaca i milione zagrljaja.
|
|
|
|