bebacha -> RE: Podrška RR drugarica našoj Fatmi (13.1.2014 16:17:24)
|
IZVORNA PORUKA: Fatma Drage moje skupila sam malo vremena da vam se javim...za one divne forumasice koje se interesuju za stanje moga djeteta da kazem da je jos na aparatima i da je za sada Hvala Bogu stabilna...ehhh sada imam jednu molbu za Hanady RR molila bi da se ova tema skine sa foruma zbog cega?U ovim danima koliko mi nije do mene ,dobila sam 10 poruka forumasica koje su me cak nasle na Facebook profilu i pitale koliko sqam dobila para,koliko mi je uplaceni,dali sam zadovoljna itd.Da vas obavjesti, nisam dobila nista jer nista nisam ni trazila i nije mi jasno ako vas to toliko interesuje trebale ste me javno pitati na ovom forumu na ovoj temi.Stoga molim i Hanady da ugasi ovu temu i ovu polemiku.Hvala vam za sve,jer ja se vodim onom AKO JA OD SEBE NE MOGU DATI-NETREBA NI SVACIJE UZIMATI.Jos jednom od srca hvala samo da curica bude dobro ja te cak i nemam na face-u nemoj se sad zamarat poganim zenama,jednostavno nije vrijedno,nazalost imas i previse problema curici saljemo punooo zagrljala i poljubaca i i tebi da vam bog dragi da puno snage da izdrzite sve sto je pred vama
|
|
|
|