Anoniman -> RE: Pocetnica u dohrani! (3.2.2009 12:44:56)
|
ja sam sanjice pocela sa par kasikica, svaki drugi dan nesto novo, dok maca nije probala sve sto smije probati sa 6 mjeseci: jabuka, banana, kruska, mrkva, krompir, tikva.. to je to pocela sam sa rizinim pahuljicama naravno prije svega nakon toga sam dala prvi obrok, otprilike 100 g... nije sve pojela doduse, sama je dala signal da joj je dosta, obicno joj dajem oko 12 sati sad smo pocele sa dva obroka, prvi je puuuno obilniji od drugog... a poslije cu i drugi da joj dajem kolicinsko ko i prvi.. jos par dana :)) naravno, obrok ne mijenja podoj uvijek podoji, pa daj.. ja pricekam otprilike pola sata poslije podoja ja dajem Farley's prozivode http://www.tinytums.co.uk/content/baby_4_to_6_months/our_products.aspx 100% jabuka, 100% banana... itd bez dodatka secera mada imaju neke i sa secerom, al procitaj sastav obavezo sinoc sam uzela mijesano povrce: jabuka, banana, sljiva, breskva i kruska sa vitaminima, bez secera :) meni su super :) pojede cijlu kasicu od 110 ml i to mi je mjerica za obrok
|
|
|
|