lilith -> RE: Pocetnica u dohrani! (7.3.2010 8:51:19)
|
IZVORNA PORUKA: scarlett Drage moje hvala vam [sm=smiley1.gif] [sm=rozica.gif] [sm=rozica.gif] [sm=rozica.gif] Breskva, kako si ti pripremala džigericu? Moj [sm=duda.gif] još nema zubića, a nije ljubitelj ni izrendane jabuke, samo kada je obrađena blenderom, pravi mali ljenčuga[sm=smiley36.gif] ... Mogu li da je skuham ili izdinstam na maslinovom ulju, pa onda u blender[sm=zmeden.gif] OT imaš pp. Lilith, kupila sam prosene pahuljice od Alnature, ali sadrže tragove glutena, pa sad nemam pojma šta bih, jel mi rano za njih zbog glutena[sm=zmeden.gif] Kao što rekoh tek mu je 6,5 mjeseci. scarlett ja sam kupovala proso u bademu ga ima bez glutena...poslije sam presla na dm-ov i prala ga jedno vrijeme...pahuljice se bas i nem mogu prati...nemam pojma,da uzmes pravi proso?ja sam pahuljice izbjegavala zbog one price o stetnosti ekspandiranih zitarica...meni u pretisu obicni proso bude kuhan za 5 minuta,u obicnoj serpi za desetak...a mjesam ga u sve slane i slatke kombinacije... za gluten svako postupa po svom nahodjenju,ja sam dala tek sa 8 mjeseci
|
|
|
|