|
RE: Jaja, mlijeko i mlijecni proizvodi 20.2.2013 15:12:30
|
|
|
|
minie
|
IZVORNA PORUKA: dzenyA Minie hvala ti puno,ja sam tebi slala pp i kod njega tako isto pojeve se tackice al brzo nestanu,on nije na jaja alergican,pa mozes li mi moolim te reci koje mu proizvode kupujes,sta mu dajes???i nama je dr. to isto rekao,ja jedem sve,nije meni nista rekao da ja ne jedem,moj malac doji Hvala jos jednom ,tebe sam cekala Nisam dobila PP Vama je opet malo lakse kad smijete jaja, a u cemu sve ima jaja i mlijeka nikada ranije ne bih rekla, a se je puno istih. Meni je dr rekla da ni ja ne jedem mlijeko i mlijecne proizvode, kao ni jaja, jer kroz mlijeko koje doji se prenose antitrijela, sa kojima se organizam opet treba boriti. I sto duze bude bez antitijela. organizam ce se prije izboriti sa alergijom. Za dorucak mu obicno dajem vocne kasice, nekad jede hljeb i caj (nece kad se namaze dzemom), griz sa bananom, ponekad hoce i palentu sa vocem (ali vrlo rijetko). Za rucak jede sve corbice i supice, krompirusu, burek, ugl sve samo da nema jaja i mlijeka. Za veceru ako ostane vocne kasice od dorucka to mu dam. Jede i smoki, grisini, ali i to se mora paziti, u dosta njih ima mlijeka, pa mu kupujem one na kojima pise posni. A od slatkisa jede Bajaderu, Ledene kocke (Kras), tamne cokolade i lizalo (mada nije neki ljubitelj, ovo bas rijetko) Nadam se da sam bar malo pomogla i administratori izvinite na OT
|