Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Jaja, mlijeko i mlijecni proizvodi 15.10.2010 23:59:15
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: anidla
otkad se uvodi mlijeko u tetrepaku?
Ja ga dala sa 14 mjeseci i to u cokolinu, pili smo aptamil do 19 mjeseca i onda smo prestali piti mlijeko.... ....nikako ga ne pije....ali pije jogurt, jede pavlaku i sireve.....
RE: Jaja, mlijeko i mlijecni proizvodi 16.10.2010 0:02:11
Mya_81 RR
Anidla, većina će ti reći nakon godinu dana, ali mi smo krenuli i ranije. Ne svakodnevno već ponekad u kombinaciji s onim kupovnim kašicama i tako to.
AD smo s mlijekom zamijenili negdje oko 14. mjeseca, samo iz razloga jer kravlja nije htjela piti samo na bočicu. I sad moram nasuti malo čokoladnog inače drugačije ne bi.
RE: Jaja, mlijeko i mlijecni proizvodi 16.10.2010 0:11:20
Idina mama
IZVORNA PORUKA: anidla
otkad se uvodi mlijeko u tetrepaku?
Ja sam ga uvela u 7. mjesecu u majim kolicinama. Vecera: baby zitarice sa mlijekom + malo kruske ili banane ili tako nesto da popravi ukus. Kravlje mlijeko moze od 6. mjeseca, ali ne vise od 200 ml dnevno. Tetrapak je ok. I treba da je pasterizovano. Sa barem 3,2 % masnoce. Prokuhati malo mlijeka, ohladiti do 50 stepeni C i umijesati baby zitarice. Dodati malo banane ili kruske ili tako nesto.
RE: Jaja, mlijeko i mlijecni proizvodi 13.11.2010 13:51:04
Anoniman
ja sam sa 6mjes.uvela tetrapak sa lino proizvodima. Mlijecene proizvode nevoli,sir,kajmak, ni prismrdit mu nece bjezi ko od kuge probala sam mu dat sa 8mjes. ni danas dan nevoli
RE: Jaja, mlijeko i mlijecni proizvodi 20.11.2010 10:15:30
anidla
joj citavu noc sanjam onu pitu i milion upitnika, ima li ili nema jaja u pitama koje se prave u pekarama sa sirom? sad nit znam jel pojeo bjelance ili nije, pih...
imam osjecaj da opet moram sve ispocetka, tesko je sa ovom hranom
RE: Jaja, mlijeko i mlijecni proizvodi 20.11.2010 10:18:39
bebacha
uh sto si se ti opteretila s tim.jel ti znas nekog da je alergican na bjelance opusti se malo,pa to je veliki momak,a vjerujem da je jaje bilo u sirnici
RE: Jaja, mlijeko i mlijecni proizvodi 20.11.2010 10:20:20
samedi
i ja mislim da su morali staviti u sirnicu jaje,ali znas kako to ide s pekarama,oni stave npr,jedno jaje na vecu kolicinu dok mi kad pravimo kuci stavimo dva jajeta na jedan manji sir. Vjerujem da je Noa probao bjelance,samo u manjoj kolicini
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
RE: Jaja, mlijeko i mlijecni proizvodi 11.12.2010 10:08:59
Mala_Mo
Previše ima postova ne znam odakle bi krenula.... Moja curica ima 7 mjesecim kad joj mogu dati jogurt i koji pavlaku i koju, kako to dajete? Na kašiku? Samo, s nečim? Please opširnije objašnjenje! :) Hvala vam! :)