RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Napravimo zajedno

Poruka

madam x -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 16:23:18)

Nije takmičenje, salmy.

Da slikamo onako, a ni ja nisam sretna zbog članka, ali eto...[sm=smiley1.gif]

koka i po -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 16:38:19)

Koko jesil pročitala?Nadam se da sam bila od pomoći

jesam [sm=smiley1.gif]rijeseno...hvala.

Mya_81 RR -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 16:48:59)

IZVORNA PORUKA: salmy

IZVORNA PORUKA: almondray

Vi kako hoćete ali se potrudite da svoj rad slikate najbolje što možete(bijeli papir-ako može stat i na prozor ako je osunčan) jer imajte na umu da će najvjerovatnije biti i članak o ovome.
D_K kako ti zavidim , meni je svega nestalo (i para) pa samo balim po stranicama sa reprom i sl.
Koko jesil pročitala?Nadam se da sam bila od pomoći[sm=zmeden.gif]

Ma daj majketi koji clanak? ja sam napravila dva rada od srca..od materijala kojeg sa imala u kuci...Znaci totalni amater...pa jeli fol u svemu ovome da bude od srca ili da se takmicimo? cuj da ga slikamo najbolje sto mozemo.? ako je tako ja odustajem

Pa, slikanje je jako bitna stvar, zato sto puno stvari na slici izgleda bezveze a u stvarnosti uopce nije tako. Zato treba povesti racuna i o slikanju, a ovo receno nema veze da se iko ovdje takmici.

almondray -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 17:12:44)

Ma ne brinite se zbog sitnica .Pošto će biti puno slika , sve bi umanjila tako da stanu na 2 slike ev.3.Znači odprilike da će radovi bit veličine naših avatara a ako je problem u slici samo naglasi da to nećeš nije problem taman posla da zbog toga neko odustane.
A članak neće biti ni o kome posebno , nego jednostavno da pokažemo svima kako se lijepo družimo i razmjenjujemo radove.

dafri -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 17:14:44)

Meni se čini najbolje da svak slika svoj rad ,sta ja znam hoće li moja swap drugarica biti zadovoljna mojim fotografijama.

Nemojte sad odustajati

almondray -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 17:23:36)

IZVORNA PORUKA: dafri

Meni se čini najbolje da svak slika svoj rad ,sta ja znam hoće li moja swap drugarica biti zadovoljna mojim fotografijama.

Nemojte sad odustajati

Potpisujem.
btw sviđa mi se tvoj potpis[sm=smiley36.gif]

koka i po -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 17:25:32)

jeste vi meni ovdje smijesne[sm=smiley36.gif]
pa ova tema je otvorena za dobru zabavu i darovanje od srca zene moje drage[sm=smiley1.gif]
poklonu se ne gleda u zube[sm=smiley1.gif]
nema svako iste vjestine ali je namjera vazna[sm=smiley1.gif]
taman sad treba da oformimo strucni ziri za bodovanje...ma dajte...zabavljajte se...nemojte sada praviti problem tamo gdje ga nema.
ja sam sigurna da svaki od vasih unikata ima posebnu ljepotu sam za sebe[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
pa to je dar ljudi moji a ne takmicenje[sm=smiley1.gif]

madam x -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 18:38:23)

IZVORNA PORUKA: dafri

Nemojte sad odustajati

Slažem se sa kokom[sm=smiley1.gif]

Ovo boldirano, ja sam i skontala da svako slika svoj, a kako bi bilo drugačije[sm=smiley1.gif]

zvončica -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 19:00:52)

Aman, zene sto komplikujete.......ja sam slike poslala Riti.....ne znam od kud vam to da se sad ovdje slike postavljaju i sta sad hocemo birati koja ce sta....[sm=smiley29.gif]

IZVORNA PORUKA: R&T@

E ovako: prave se dva rada po slobodnom izboru (znaci bilo sta od srca sto bi rekli) , slike radova i svoju adresu poslati organizatorici a ona ce napravit podjelu tako da svi dobijemo dvije adrese na koje cemo poslati po jedan rad i dva rada koja cemo dobiti od dvije razlicite forumasice.

Slike radova ce objaviti ovdje .
Znaci vidjet cemo samo slike ali nikako ne smije otkrit kome jes sta dodijelila.I naravno kao povratnu informaciju u inbox adrese na koju saljemo radove.

Jos samo da se dogovorimo do kad se prave radovi... evo npr. narednih 10 dana tj. do 17.12 a ako bude trebalo produzit cemo

Galicia -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 19:07:55)

Komplikuje se bez potrebe. Treba sve da bude od srca, razonoda, iznenadjenje, radost.

Skvo RR -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 19:26:16)

Slike pravite standardne forumske, i ne komplikujte.

Mya_81 RR -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 19:33:06)

Hebiga, ja slikanju pridajem jako puno vaznosti! But that is just me [sm=smiley4.gif]

teacher75 -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 19:53:11)

uzily vm lvu tr

Hanady RR -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 19:58:14)

IZVORNA PORUKA: teacher75

uzily vm lvu tr

zdravo Lana[sm=smiley36.gif]

ženice nemojte paničiti radi teksta...pa to je da se pokaže koliko je dobra ideja porvedena, lijepo duženje a ne da neko ocjeni vaše radove...
svaki je poklon do srac , ha ja...

joj ja jedva čekam slikice[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

teacher75 -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 20:08:46)

a ja sjedoh za komp i cudim se otkud na ovoj temi kad lana tamo sa laptopa pise[sm=smiley36.gif]

Hanady RR -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 20:09:12)

IZVORNA PORUKA: teacher75

a ja sjedoh za komp i cudim se otkud na ovoj temi kad lana tamo sa laptopa pise[sm=smiley36.gif]

kreativac u mladosti[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
hajde tamo...da mi kažeš kako je...nisma bila tu[sm=smiley36.gif]

salmy -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 21:59:55)

Najsmjesnije mi je kad se javi neko ko nema veze sa temom i napise koju
Pabogu nismo djeca znamo sta nam je cinit[sm=smiley36.gif]

ps: ja cu poslati slike R& T pa bum videl...poslah joj pp nista nije odgovorila

almondray -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (13.12.2013 22:54:22)

Najsmjesnije mi je kad se javi neko ko nema veze sa temom i napise koju
Pabogu nismo djeca znamo sta nam je cinit
[sm=smiley36.gif]

ps: ja cu poslati slike R& T pa bum videl...poslah joj pp nista nije odgovorila

[sm=smiley36.gif]Zabrinule ste me tako da i ja završi drugi swapić.A prvi još čeka da ga dovršim[sm=zmeden.gif] neto mi ne ide..

vila_7 -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (14.12.2013 13:51:54)

IZVORNA PORUKA: zvončica

Aman, zene sto komplikujete.......ja sam slike poslala Riti.....ne znam od kud vam to da se sad ovdje slike postavljaju i sta sad hocemo birati koja ce sta....[sm=smiley29.gif]

pa i ja sam zbog ovog govorila da se slike ovdje ne postavljaju nego da radovi budu iznenadjenje , a ne da sve vidimo....e onda kako koja dobije na kucnu adresu-tako m oze postavljati OVDJE slike sta je dobila

raja_ringe -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (14.12.2013 15:06:21)

ej da vas pitam, je li vi radite dva totalno različita ili dva slična rada? Znam da nema pravila, ali da znam orjentaciono :)

almondray -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (14.12.2013 15:34:06)

IZVORNA PORUKA: raja_ringe

ej da vas pitam, je li vi radite dva totalno različita ili dva slična rada? Znam da nema pravila, ali da znam orjentaciono :)

Kod mene su totalno različiti[sm=smiley1.gif] zapravo ovaj drugi mi je prvi napravljen ikad[sm=smiley1.gif] a prvi koji nikako da zavrsim je već viđeno, samo na malkice drugačiji način.
Joj što znam zapetljet s riječima prvi , drugi , prvi [sm=smiley36.gif]

EEDITH -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (14.12.2013 16:17:36)

IZVORNA PORUKA: koka i po

jeste vi meni ovdje smijesne[sm=smiley36.gif]
pa ova tema je otvorena za dobru zabavu i darovanje od srca zene moje drage[sm=smiley1.gif]
poklonu se ne gleda u zube[sm=smiley1.gif]
nema svako iste vjestine ali je namjera vazna[sm=smiley1.gif]
taman sad treba da oformimo strucni ziri za bodovanje...ma dajte...zabavljajte se...nemojte sada praviti problem tamo gdje ga nema.
ja sam sigurna da svaki od vasih unikata ima posebnu ljepotu sam za sebe[sm=smiley1.gif][sm=smiley1.gif]
pa to je dar ljudi moji a ne takmicenje[sm=smiley1.gif]

[sm=bravo.gif][sm=smiley20.gif] pametnica moja [sm=smiley31.gif]

salmy -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (14.12.2013 19:46:31)

R&T javi se....kome saljemo slike?? dok se nisam predomislila[sm=smiley36.gif]

almondray -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (14.12.2013 19:49:10)

R&T javi se....kome saljemo slike?? dok se nisam predomislila[sm=smiley36.gif]

Riti salji , ona je organizator.Rekla je da ima nekih obaveza , javice se vec.

scarlett -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (15.12.2013 13:57:22)

Da ne čitam sve ispočetka, samo da provjerim jesam li dobro skontala [sm=smiley1.gif]

Riti do 17tog trebamo poslati slike, nakon toga ona pravi raspored ko će kome šta slati. Nakon što svi dobijemo svoju poštu i budemo iznenađeni [sm=smiley36.gif] Rita će postaviti slike naših proizvoda.

Iskreno, ja se uopće ne opterećujem time hoće li moj proizvod biti skuplji ili jeftini od nečijeg. Ja ću odvojiti ono što mislim da predstavlja ono što ja volim raditi, što smatram da je moja kreativnost, nekome je to super, nekome je možda bezveze, ali mislim da radimo ovo sve isključivo iz zabave i da nam ne treba biti opterećenje.

Neko smatra da je ono što ja radim samo nizanje perli, a neko opet kaže wow jest ti to super. O ukusima se nema svrhe raspravljati, a smatram da se vrijednost stvari mjeri našim odnosnom prema njima, na šta nas podsjećaju, a ne u novčanoj vrijednosti. [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>