almondray -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (10.12.2013 7:17:17)
|
IZVORNA PORUKA: R&T@ Ovako, kaze se da je jutro pametnije od veceri, ali da ja sumiram za danas... Osjecam potrebu... Hate i ringa_raja, i vasa imena su na spisku... Ako radovi budu gotovi, ulazite u razmjenu... Ako ne, nije tragedija... Bit ce gotovi...navijam...[sm=bravo.gif] Skvo lijepo rece: RR SWAP, ko ima kakav hobi i zeli da razmjenjuje sa drugim zenama koje imaju hobi. Hrana ne dolazi u obzir radi kvarljivosti i slicno, svi ostali kreativni izrazaji su dobrodosli u razmjeni. Nije bitna vrijednost, bitno je da ste srcem radile... Jer sve procjene su subjektivne... Trenutno najvaznije: Dok se almondray ponovo ne javi, nastavljamo u jucerasnjem duhu... Shvatila sam da zeli preuzeti organizaciju, i ja nemam nista protiv... Zato vam ne bih odgovarala na sva ostala pitanja... Ako se ona ne javi, smislit cemo, svi zajedno, kako dalje...[sm=smiley1.gif] Ne zelim ja preuzeti organizaciju , odmah sam ti rekla da i sama volim bit iznenađena . Žao mi je što sam prozvala žene sa čata zbog mog ponovnog iskusva sa Hanady.Ako se ne može učestvovati po cijenu svega , ne može. Pošto imaš madam x koja je prva spomenula da možda ne stigne uradit do 17-tog onda su tu i Hate i ringa_raja i eldinky možda da razmisliš o pomicanju roka s tim da je naglasak na tome da je ovo nas prvi swap i nema veze sa bilo kakvim praznicima.Nek to bude početkom neke sedmice ili krajem , pa ti možeš napravit podjelu preko vikenda jer sa slanjem poklona nikako ne treba počet u četv. i petak jer je 100% da će ostat u pošti za vikend veće su mogućnosti i ostećenja i tako. Odluka je na tebi ti si organizator. Slike bi trebala objavit sve odjednom.A ti zbog sebe napravi onlajn album i kako od koga dobijas tako ih postavljaj da ne bi imala previše posla posle.I ne zaboravi zaključat album[sm=smiley36.gif] Madam x i meni iste misli prolaze glavom.[sm=sad.gif] jer nije tačno da sam ja svestrana , ne znam ni plest ni heklat , ni pravit vaze , dekupirat , crtat[sm=sad.gif] ...itd a Boga mi ni kolače ne znam pravit. Ja sam jedan skoro završila .
|
|
|
|