RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Napravimo zajedno

Poruka

D_K -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (27.12.2013 21:19:22)

moracu..
ne znam je li salmy dobila poklon od mene.
u subotu sam poslala - jos iz Sarajeva u Sarajevo - bas su bezobrazni [sm=smiley13.gif]

R&T@ -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (27.12.2013 22:22:06)

IZVORNA PORUKA: D_K

ne znam je li salmy dobila poklon od mene.

Jeste[sm=smiley1.gif]

vila_7 -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (28.12.2013 7:39:20)

IZVORNA PORUKA: scarlett

Ma nije ni kod mene stranica, ja sam napravila profil, ali stranica je ipak nešto profesionalnije i bolje se da urediti, dostupna je svakome. Kod mene je profil u haotičnom stanju, seka i ja smo samo nabacivale slike, sada to moramo srediti, a pošto ima previše slika, ai slika lošeg kvaliteta, skontale smo napraviti stranicu i staviti samo probrane slike. Etooo. [sm=smiley1.gif]

A naziv ću ti poslati na PP.

a sad glupo pitanje [sm=smiley36.gif] Jel stranicu zapravo pravis isto kao obicni FB profil ili si mislila na nesto drugo?

scarlett -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (28.12.2013 8:00:14)

Nema glupih pitanja. Eto ako si ulazila na moj profil vidjela si kako to izgleda, a uđi kod almondray na njenu stranicu, slično je, ali je stranica iz puno razloga bolje. Koliko znam dostupnija je široj masi od profila, možeš vidjeti koliko pregleda imaš, profesionalnija je jer daješ informacije potrebne za ono što nudiš, a na profilu trebaš da napišeš u koju si osnovnu, srednju školu išao, što je bezze i skreće pažnju na nebitne stvari, što sa stranicom nije riječ.

scarlett -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (28.12.2013 8:00:57)

Mislila sam naravno na FB stranicu, ali ako si u mogućnosti da napraviš i pravu stranicu, tim bolje.

vila_7 -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (28.12.2013 10:15:54)

IZVORNA PORUKA: scarlett

Mislila sam naravno na FB stranicu, ali ako si u mogućnosti da napraviš i pravu stranicu, tim bolje.

na ovo sam ja mislila - gdje je zapravo opcija da pravis stranicu na FB a ne profil?

scarlett -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (28.12.2013 18:30:57)

IZVORNA PORUKA: Miracle*3

scarlet, moram te pitati ko ti je radio one kartice. i za jedne nausnice koje sam vidjela na fb

Te kartice smo seka i ja napravile u wordu i onda kopirale jednu do druge, isprintale u Nedžarićima u onoj kopirnici kod studentskog doma s tim da sam tražila da nam štampaju na deblji papir. Onda smo kod kuće rezale makazama, a mislim da i oni to mogu izrezati. Tako se mogu napraviti i prave vizitke, vjerujem da na jednom papiru A4 formata može stati bar 10 vizitki. Na jednom papiru A4 formata bilo je - ma ne mogu se sada tačno sjetiti, čini mi se 16 -20 komada (ovih naših kartica, manje su one dosta od vizitki) i koštalo je 1KM po papiru.

Nedavno sam učestvovala sa još nekim ženicama na diplomatskom sajmu i vidjela jako lijepe vizitke, djevojka ih je ja mislim sama dizajnirala, a mogu je pitati gdje ih je štampala. U štamparijama odnosno kopirnicama obično imaju različite podloge na kojim printaju, pa sebi možeš izabrati onu boju koja ti se najbolje dopada.

Pokupila sam još jedan fazon od jedne od učesnica, ona nije imala vizitke, niti kartice poput mojih, nego je napravila kartice koje su sličile onim karticama koje nekad dođu na ukrasnim vrečicama na kojima se može napisati posveta ili kome je namijenjena vrečica. Na njima je bio uslikan neki od njenih proizvoda, osnovni podaci, a unutra je pisala cijena, nije bila upadljiva i to mi se baš dopalo. Čak je i papir na kojem su kartice bile isprintane bio drugačiji od ovih mojih. Bio je onako kao plastificiran i koliko znam u štamparijama ga zovu "kunstdruck".

D_K -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (28.12.2013 19:27:04)

drage moje - dobila sam danas oba swapa
diiivni su
hvala draga canim - predivan ti je swap. cure su vec svoje komade nabacile. ideja je savrsena a obicnu traku za kosu pretvara u prelijep ukras za djevojcice
nausnice su bas cool - taman u ponedeljak imamo malu proslavu na poslu pa cu ih nabaciti ;)
pakovanje, poruka - sve je savrseno [sm=smiley27.gif]
draga Yasemin - tvoj poklon je stvarno previse za jedan swap - to je citav set (smajli koji se bas crveni)
prelijepo je, uredno, kada se stavi sve je jednostavno savrseno
gledala sam kako si uredno povezala sve one male kopcice, pa ovo je bas profesionalno uradjeno, moze u bilo koju radnju komotno

drage moje, hvala vam jos jednom [sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif] a organizatorici jedan veliki cmok za extra raspored [sm=smiley27.gif]

R&T@ -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (28.12.2013 20:28:41)

IZVORNA PORUKA: D_K

a organizatorici jedan veliki cmok za extra raspored [sm=smiley27.gif]

Primljen...[sm=smiley8.gif][sm=smiley9.gif]

Ovo je rad koji je D_K dobila od yasemin...

http://album.ringeraja.ba/index.php?page=image&ID=25778

Divno izgleda, zaista...[sm=bravo.gif]

Nadam se da ce i salmy brzo dobiti posiljku...

A ovo je rad forumasice canim...

http://album.ringeraja.ba/index.php?page=image&ID=25779

Premedene bubamarice...[sm=bravo.gif]

R&T@ -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (28.12.2013 20:32:34)

Hajde, vilo...

Cekam reakciju...

almondray -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (29.12.2013 8:35:15)

IZVORNA PORUKA: R&T@

Hajde, vilo...

Cekam reakciju...

Jeli još vila treba da dobije?

madam x -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (29.12.2013 18:38:16)

Vila još nija dobila ni jedan swap?

A ja nisam upratila jesu li bile slike Ritinih poklona?

vila_7 -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (29.12.2013 19:25:19)

Ja se stvarno nadam sutra. U petak nije bilo nista stiglo a u subotu je MM otisao do poste ali nije radila

hatepsut -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (29.12.2013 22:48:49)

Ja sam pitala na temi nasa kreativnost,vezano za glitere jel imaju neki psoebni ?Ili mogu obicni gliteri ?

scarlett -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (30.12.2013 0:08:16)

Ja sam za staklo koristila konturne boje, akrilne boje i onda pospem gliterima, a ima se kupiti i ljepilo za staklo pa opet po njemu možeš posuti gliterima. Ovo što sam ja kupila u Tugri, navodno su gliteri za staklo, ali sam ih eto po istom principu koristila i za čestitke.

Neki dan sam kupila nekakve srebrne glitere u Mercatoru i koristila za čestitke, a tek ću da probam iste te sive na staklu. Obzirom da se ovaj materijal koji ja imam za staklo suši pola sata na temepraturi od 130 C, tek ću da vidim kako ovi Merkatorovi gliteri to podnose.

Eto, ne znam jesam li dala odgovor na pitanje[sm=smiley1.gif]

vila_7 -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (30.12.2013 14:33:50)

Moje je doslo danas ali sam na poslu tako da otvaram i slikam cim dodjem [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

salmy -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (30.12.2013 14:54:12)

Meni je isto doslo al papiric[sm=smiley13.gif]

Kako mrzim glupe postare[sm=smiley36.gif] eto mrsko mu bilo da pozove lift i pozvoni na vrata..ovako samo ubacio u sanduce..papak mrtvi
I to napisao da mogu podici od 31..hahhahahha on vec derneci[sm=smiley29.gif]

Kad podignem svakako fotkam

R&T@ -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (30.12.2013 15:14:31)

Super da su posiljke stigle...[sm=bravo.gif]
Nisu ni kuca ni posta "prekosvijeta"...

Postavit cu te tri fotografije sada u album...

Vilo i salmy, ne virite dok ne otvorite koverte...

salmy -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (30.12.2013 15:28:28)

IZVORNA PORUKA: R&T@

Super da su posiljke stigle...[sm=bravo.gif]
Nisu ni kuca ni posta "prekosvijeta"...

Postavit cu te tri fotografije sada u album...

Vilo i salmy, ne virite dok ne otvorite koverte...

Ja malo virnula..ako je to to...ja sam [sm=sloncek.gif] [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif] kako si sve uspjela "potrefit"

R&T@ -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (30.12.2013 15:36:54)

IZVORNA PORUKA: madam x

A ja nisam upratila jesu li bile slike Ritinih poklona?

Uredno sam prijavila kad je stiglo, ali tek sad evo fotke...

Moja uspomena na RR swap

[img]http://www.dodaj.rs/f/1B/H4/2lw4dAij/dsc03583.jpg[/img]

A moram vam pokazati i moje rodjendanske poklone

[img]http://www.dodaj.rs/f/2w/f5/1r2cyOPF/dsc03586.jpg[/img]

[img]http://www.dodaj.rs/f/38/li/2pbkYOxJ/dsc03566.jpg[/img]

Dm, Mya i Hanady, ruke vam se pozlatile...

[sm=smiley27.gif][sm=smiley31.gif][sm=smiley31.gif]

R&T@ -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (30.12.2013 15:38:48)

Neka si virnula, ako ti se svidja...[sm=bravo.gif][sm=smiley36.gif]

Bas mi je drago...[sm=smiley1.gif]

Sada u postu...[sm=kuza.gif]

vila_7 -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (30.12.2013 20:35:46)

Joooj ja sam odusevljena! A tek moja curica [sm=smiley1.gif]
Starijoj kapa od madamx odgovara i tobtako lijepo, dovoljno velika za nju i ne steze je nimalo kao one kupovne.
A za kutijicu od dafri se svadjamo [sm=smiley36.gif] da li ce biti njena za snale ili moja za nausnice [sm=smiley36.gif] . A detalj u kutijici je savrsen, od fima jelde? Lik je extra

salmy -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (30.12.2013 21:24:39)

http://slkm.at/5607229

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
yasemin divno je [sm=smiley31.gif]
R&T pogodila si malo je rec[sm=smiley1.gif]

R&T@ -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (30.12.2013 22:25:17)

To je to....[sm=bravo.gif]

Svecano proglasavam da je Prva razmjena RR kreativki uspjesno zavrsena...[sm=pikapoka2.gif]

Hvala svim ucesnicama sto su prihvatile da posalju svojih rucica djelo, sto su bile kreativke, sto su ispostovale sve dogovore i u ovim zimskim danima obradovale jedna drugu...[sm=rozica.gif]

Meni je bila cast izvrsiti "raspodjelu"...
Nadam se od srca da ste sve zadovoljne...
Nisam znala bolje...[sm=smiley1.gif]

Sada se prijavljujte i pripremajte za RR proljetni swap...[sm=bravo.gif]

Almondray, cekamo clanak...[sm=smiley1.gif]

zvončica -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (30.12.2013 22:38:02)

Prijavljujem se odmah za slijedeci swap [sm=bravo.gif]

Ritaaaaaaa, sto nisi u album stavila slikicu poklona sto sam Hatepsut poslala [sm=smiley13.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 20 [21] 22   Sljedeća stranica >   >>