scarlett -> RE: RR swap (Prva razmjena RR kreativki) (27.12.2013 16:48:00)
|
IZVORNA PORUKA: R&T@ IZVORNA PORUKA: vila_7 IZVORNA PORUKA: scarlett Evo i mojih poklona (stigli su jučer [sm=sloncek.gif])nisu upareni kao kod Yasemin [sm=smiley36.gif], ali extra je i jedno i drugo, hvala drage moje cure [sm=smiley27.gif] http://imageshack.us/photo/my-images/401/qico.png/ http://imageshack.us/f/543/04dj.png/ vila [sm=smiley27.gif]hatepsut Ja ti moram reci da mi je muka dosla kad sam vidjela tvoje radove a ja tek krenula raditi i da me ti zapadnes [sm=smiley36.gif] Ne zezaj... Zato njoj organizatorica nije poslala nakit vec kasiku za divnog djecaka... Garantujem da je odusevljena... A i ti ces biti...[sm=smiley2.gif] Dobit ces najveci rad RR swapa... Trci, trazi postara...[sm=smiley36.gif] Draga Vilo, šta ti je bona [sm=smiley36.gif]. Meni je kašika super, mislim oba poklona, nešto sam kontala, pošto imam puno male raje oko sebe i malo malo pa je neki ročkas, ovo je super poklon. Meni fimo nije jača strana, ali sad sam dobila inspiraciju da ponovo nešto probam, al' za početak prvo da završim planirano s materijalom koji prekriva cijeli trpezarijski sto [sm=smiley36.gif] Meni je ovo super ideja, ja bih ti predložila da razmisliš o otvaranju jedne FB stranice i postaviš slikice ovih svojih radova, te da možda napraviš i jedan set (viljuškica, kašikica i nožic) sa imenom djeteta. Mislim da bi se to moglo fino prodavati kao rođendanski pokloni za djecu, a možda se sjetiš onda i nekih fazona za odrasle. Meni je ovo tvoje tako kvalitetno urađeno, da nema razloga da se ustručavaš prodavati ukoliko imaš vremena da se baviš ovim. Imam opsjećaj da bi to bio HIT [sm=smiley1.gif] R&T@, ja sam baš kontala kako je ispalo da su apsolutno svi zadovoljni, vjerujem da si imala puno puno posla da sve raspodijeliš, ali i da nisi utrefila, opet svi su radovi super. Vjerujem da mi nimalo ne bi smetalo i da sam dobila nešto drugo. Ipak moram da priznam, ne znam kako, ali si utrefila i boju šala. Ljubičanstvena je moja najdraža boja, (volim ja i crnu, jer me sužava)[sm=smiley36.gif], ali ljubičasta - to sam ja [sm=smiley36.gif]. Luda sam i za šalovima, tako da je ovaj bio kec na desetku [sm=smiley36.gif] hatepsut, još jednom hvala od [sm=smiley27.gif]
|
|
|
|