Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
tajra jel ove naljepnice stoje dugoročno...nebih da to uradim pa da počne opadat to bi šou bio ili i njih da ljepim ljepilom. skontala sam da uzmem svijetložutu tapetu, broduru sam našla u caparolu treba mi samo 1,5 metar bordure jer jedan zid sređujem i onda bih ove naljepnice wiiniya uzela pa po tapeti iznad stavila. samo me zanim ahoće li me one slušat
tajra ovaj tvoj twity je med...svaka čast, vidjela sam i druge naše forumašice usudile su se na crtanje...ja se bojim da šta nezeznem jadna ja pa kud onda...
svaka ti čast
“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...
Nisam u kuci, inace bih ti slikala nasu sobu. Sva je izlijepljena tim slicicama. Nema sanse da ih ti odlijepis, a kamoli da same popadaju. Pogotrovo ako budu zalijepljene na papiru, tj. tapeti.
e super znači ova opcija ide idem u potragu za wiiny the pooh slibama...mislim da imam izbor na bjelavama pogledat ću tamo. Hvala draga baš jedva čekam da ovo obavim
Izvini, Mya, ja tek procitah pitanje, Imas u Fabulasu boje za crtanje po zidu. Mislim da je najsigurnije s njima zbog gustoce. Iako imam prijateljicu koja je to radila obicnim temperkama, onako direktno iz tube.
tajra jel ove naljepnice stoje dugoročno...nebih da to uradim pa da počne opadat to bi šou bio ili i njih da ljepim ljepilom. skontala sam da uzmem svijetložutu tapetu, broduru sam našla u caparolu treba mi samo 1,5 metar bordure jer jedan zid sređujem i onda bih ove naljepnice wiiniya uzela pa po tapeti iznad stavila. samo me zanim ahoće li me one slušat
tajra ovaj tvoj twity je med...svaka čast, vidjela sam i druge naše forumašice usudile su se na crtanje...ja se bojim da šta nezeznem jadna ja pa kud onda...
svaka ti čast
hanady,imam ti ja takve naljepnice winy.stoje one čvrsto ako su na ravnoj i glatkoj površini.ja sam ih nalijepila na vrata dječje sobe.postavit ću ti sliku u album da vidiš. a stavila sam i sliku s tapetama wini (samo radi tebe da vidiš kako to izgleda)kupljene su u obiju 7km 2ipo metra
neznam koliko ce vam slika biti jasna slikano je sa telefona za one koje vole same da dekorisu ovo je jedna vrecica napunjena mirisnim granjem znaci pravi se jednostavno ako imate parce zanimljive tkanine ili zavjese napunite je mirisljavim grancicama i skupite napravite masnu divno mirise a i lijepo izgeda upravo napravila
Evo i jedan moj deko kuhinje, nazalost kuhinja je mala pa ne mogu da uhvatim osim iz bliza....Naljepnice sam kupila u jednoj prodavnici i zid ne mora biti glat,
saso gdje god stignem, najčešće fis, dramar, interex, bingo... šetam sa malim i tako vidim nešto mi se sviđa te kupim. Muž mi neće da pravi nikakve police a tako mi treba još jedna polica ...
Hvala manuela, eh šta bi ja još uradila u svom stanu imam čitav plan nacrtan u glavi, do najsitnijeg detalja
Evo potrudila sam se napraviti neke kombinacije slika za svoju w. pooh a mogu možda nekome koristiti kao ideja
Samo se još kod svog stručnjaka trebam raspitati može li se ovo ovako izraditi jer ne znam kolika je rezolucija ovih mojih fotografija a ja se baš i ne razumijem u to. Voljela bih sebi uraditi ovu prvu crvenu... w. pooh ako nađeš gdje dobre okvire crne javi mi.