Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hvala Breskva a prijedlog za tvoje slike: ne moras koristiti ukrasne tapete, mozes u trgovini tekstila izabrati neke dekorativne materijale i kupis samo onoliko koliko ti treba
Jao moram se pohvaliti da sam dobila zadatak na poslu za dekoracije u restoranu =)
a sad mi naumpade znate sta je cool... ako imate nekog starog voca, javuka kruski i tako to...
izmutite malo bijelance i onda namazete vocku i uvaljate u sitnom seceru... stavite u zdijelu i izlgeda ko da je rosa smrzla po vocu... pravo cool izgleda...
E drage moje imam pitanje za vas i trebam hitan odgovor ovih dana... elem spremam sobicu za sekinog bebača...meni je data ta dužnost i trebam tapetu winy the pooh onaj medo slatki ...al gdje to kod nas ima...ima u BL pa da neidem tamo po to imali negdje u sarajevu ovih dezena. ili bar naljepnice samo ove i bordura a ja bih ispod stavila tapetu recimo svijetlo žutu. pomoć mi treba...pls.
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
Ja sam prije tri godine crtala Tweety-a na zid dječije sobe. Super je ispalo. U štampariji su mi na ploteru isprintali sliku (u veličini koju ti želiš) koju sam ja skinula sa interenta. Sa papira sam je precrtala na zid i obojila bojama koje kupiš u Fabulasu. Ako budem znala postavim ti sliku.
E drage moje imam pitanje za vas i trebam hitan odgovor ovih dana... elem spremam sobicu za sekinog bebača...meni je data ta dužnost i trebam tapetu winy the pooh onaj medo slatki ...al gdje to kod nas ima...ima u BL pa da neidem tamo po to imali negdje u sarajevu ovih dezena. ili bar naljepnice samo ove i bordura a ja bih ispod stavila tapetu recimo svijetlo žutu. pomoć mi treba...pls.
šta bi taurus ...nisi još skontala kako...hajd lad budemo zajedno na on line preko Pp ti fino objasnim OK.
Evo Hanady nadam se da se dobro vidi mada boje nisu baš jasne. Podloga zida je svijetlo zelena ali se to ovdje ne vidi dobro. Teško je procijeniti i veličinu tweety-a na zidu ne znam tačne dimenzije jer sam ga prilikom zadnjeg krečenja prefarbala ali veličinu svakako ti određuješ prije printanja.
onaj plavi link otvoriš da ti se vidi slika i onda :klikni desnim klikom miša po slici Copy pa onda Paste na mjeto na koje želiš zalijepit. Znači,COPY-PASTE!
Hanady, mozes kupiti samolijepivu tapetu, npr. zutu ili svijetlo zelenu, i na nju nalijepiti naljepnice. Najjeftinije su ti te naljepnice u bojankama u onim radnjama Izbor (U Kosevo ulici, u Interexu....) Bojanke kostaju 1km, a dobijes 50 samoljepivih slicica razlicitih velicina...
< Poruku je uredio tajra -- 12.4.2010 17:27:17 >