animagical -> RE: Koje higijenske uloske koristite? (1.2.2013 20:28:59)
|
IZVORNA PORUKA: Marija13 OB imaju kao neka udubljenja sa strane na kojima ostaje sve to sto pominjes.. IZVORNA PORUKA: Emica_sa IZVORNA PORUKA: MicoTico Malo sam googlala i svi komentari o tome koliko su opasni tamponi, a pogotovo tokom noći su neutemeljeni. Sve je "rekla ova ili ona". Za sindrom toksičnog šoka se pretpostavljalo da ga uzrokuje korištenje tampona, ali nikada nije potvrđeno. Čak štaviše -našla sam podatak o SŠT :"danas žene sa sindromom toksičnog šoka nisu mlade i nemaju menstruaciju, već su starijeg životnog doba. Ovaj sindrom konstatuje se i kod muškaraca, dece, kao i neposredno posle operacije" pa dobro,ali ima smisla,menstruacija nije samo krv,ima sluzi,ugrusci,sta se desava sa njima,kada nosis tampon[sm=zmeden.gif]Ja sam prije razmisljala o tome i ne vidim dobre stvari tampona osim sto je meni ugodno i suho[sm=smiley1.gif] Boga mi marija i ja nekad koristim ob i nista ne ostaje....ona udubljenja se samo napusu kako se tampon puni... ja sam maksuz pitala ginekologa za to...on kaze ne preporucuje se, ali eto ako bas osjecam potrebu, povremeno ok...i ja tako i radim...uz haljinice ljetim i tako to...a inace, kad imam menstruaciju najugodnije se osjecam u tamnijim farmerkama...imam neki panicni strah da ce mi sve proci
|
|
|
|