aazra -> RE: Koje higijenske uloske koristite? (1.2.2013 16:34:22)
|
IZVORNA PORUKA: shpagica Danas me na poslu strefio haman pa odljev i kupim OB one tampone i to najvece! Joj zene! Groznan mi je osjecaj dok se izvadi [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image] uf Meni su ti tamponi zlata vrijedili na moru, kao za inat uvijek dobijem tih par dana tamo...[sm=hudicek1.gif] Isto sam se kupala s njima i bez ikakvih problema, nisu protopili ma nimalo, a inače imam obilnije... Meni su veći problem predstavljali oni manji za one dane kada prolazi, ne znam nikako ih nisam mogla, neće ni unutra ni van [sm=smiley36.gif] i još su mi smetali... Ali s velikim, debljim osjećaj mi je bio kao da nemam [sm=hudicek1.gif] Što se ulozaka tiče, meni su za one dane zakon "ona" valjda sam navikla na njih, kada sam kao dijete dobila nije bilo izbora kao sada i koristila sam uglavnom njih, danas kombinujem, jer im je mana sto nemaju ta krilca... Takodjer koritim jednokratne, dnevne, i to nema šanse da bi mogla biti bez njih, ne znam što zene govore da nije zdravo, ovako, onako, ja ipak mislim da neću umrijeti od njih [sm=smiley1.gif] Koristim razne - always. a u zadnje vrijeme libresse, carefree, naturella nije losa, ali su pretanki...Ali moram priznati da su ovi drugi bolji od always.
|
|
|
|