RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

Miimy -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:45:34)

Hvala na predivnom druzenju, organizaciji paketicu zaista sve pohvale jer treba ipak sve pripremiti svaka cast [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Za Deda Mraza samo rijeci hvale predivno jedno bice imala sam ga priliku upoznat prije na zabavama bilo da je klaun ili Deda Mraz zaista je uvijek srdacan,i na visini zadatka....

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (21.12.2013 16:23:33)

[Sadržaj poruke je obrisan]

sretna_mama -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 16:34:05)

http://album.ringeraja.ba/index.php?page=editimage&IDAlbum=3687&IDImage=25469&act=cover

MM je bio zaduen za slikanje..

Divno je bilo..Hvala Višnji, emixxxx, ženama koje su kolačićima uljepšale ovaj dan dječici iz doma..

U neku ruku tužno, u drugu radnosno.. isprepliću se osjećaji još uvijek..

Lijepo osmišljeno, uglavnom..

Mali Omar.. [sm=smiley13.gif]..med, medeni..

salmy -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 16:54:03)

Hvala puno tm sretna_ mama

mishkica -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 16:54:29)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: AnLu

Evo i nas... RR hvala, Visnja hvala... Deda Mraz je bio predivan... Djecica iz doma su posebna,jedva sam izdrzala da ne zaplacem kad je onaj maleni menipobjegao u krilo, bjezeci od deda mraza, ali isto tako vise puta sam pomislila da vaspitacice njihove mogu bar malo vise razumjevanja imati prema toj djeci...
Omar [sm=smiley27.gif], zagrlio me je i poljubio i ponjela ga ja da se igra sa djecom, ali on meni kaze necu ja, bicu dobar da dobijem opet paketic, pitam ga ja je li ti ono volis majstor boba, kaze on meni ma ja volim sve, bas sve volim, volim toma, rorija, volim sve crtane, volim svu djecu, volim i tebe[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

rose -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 16:56:07)

IZVORNA PORUKA: sretna_mama

http://album.ringeraja.ba/index.php?page=editimage&IDAlbum=3687&IDImage=25469&act=cover

MM je bio zaduen za slikanje..

Divno je bilo..Hvala Višnji, emixxxx, ženama koje su kolačićima uljepšale ovaj dan dječici iz doma..

U neku ruku tužno, u drugu radnosno.. isprepliću se osjećaji još uvijek..

Lijepo osmišljeno, uglavnom..

Mali Omar.. [sm=smiley13.gif]..med, medeni..

hvala na slikama [sm=smiley1.gif]

delfin -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 16:56:40)

Hvala svima koji su organizovali ovo druženje i učestvovali u njemu, Ademu je prvi put da je prišao Deda Mrazu bez vriske, al je zato AJna to nadoknadila .
Deda Mraz je zaisat bio divan, , djeca iz Doma Bjelave su tako malešni, slatki i komuniktivni. Zaitsa šteta, toliko ljudi koji ne mogu iamti djecu, a toliko djece bez roditelja.
A mali Omar je prssladak, i stvarno divno dijete.

Mya_81 RR -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 16:59:19)

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: AnLu

Evo i nas... RR hvala, Visnja hvala... Deda Mraz je bio predivan... Djecica iz doma su posebna,jedva sam izdrzala da ne zaplacem kad je onaj maleni menipobjegao u krilo, bjezeci od deda mraza, ali isto tako vise puta sam pomislila da vaspitacice njihove mogu bar malo vise razumjevanja imati prema toj djeci...
Omar [sm=smiley27.gif], zagrlio me je i poljubio i ponjela ga ja da se igra sa djecom, ali on meni kaze necu ja, bicu dobar da dobijem opet paketic, pitam ga ja je li ti ono volis majstor boba, kaze on meni ma ja volim sve, bas sve volim, volim toma, rorija, volim sve crtane, volim svu djecu, volim i tebe[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Dusa draga!!!

A teska je pomisao da pored sve situacije u kojoj su se nasli, ni krivi ni duzni, imaju jos i takve tete [sm=smiley13.gif]

sretna_mama -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 17:11:44)

salmy, rose.. nema na čemu.. MM je nagodan.. Žao mi što se prije ne sjetih da od početka slika..

emina08 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 17:14:41)

Hvala Višnji,hvala RR i stvarno svaka čast
znam da je potrebno mnogo truda da se ovo sve organizuje ali vrijedi baš,baš

Hanady RR -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 17:20:51)

Eeeeeeeeee al danas je ova priča bila u Zenici[sm=smiley1.gif]
Naše moderatorke Mya i Malena su dječicu iz doma u Zenici povele u igraonu na druženje sa deda mrazom...
[sm=bravo.gif]

RR [sm=smiley27.gif]

Honey3 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 17:28:07)

Diiivnooo druzenje....Hvala Visnji,hvala rr i svim sponzorima [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Djecica mashallah,medena,a mali Omar suze izmami,srce drago [sm=rozica.gif]
Srtena mama hvala na prevozu,i ti i tm ste stvarno divni,a za onog medenjaka da ne pricam [sm=smiley1.gif]
Imam i ja slikica,pa cu ih nekad poslije staviti....

tajra26 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 17:34:35)

Sumiram utiske od danas. Zaista poseban dan prepun emocija. Zene svaka vam cast. Molim vas slikajte ono pismo. Visnja ti si jedna dusa..kako je samo rekla Omaru da ga tete rr puno vole... djeca doma predivna sve bi ih kuci povela...tete za njih nemam riječi ali valjda one znaju...grlim vas i ljubim sve. ..

emina08 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 18:34:22)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Naše moderatorke Mya i Malena su dječicu iz doma u Zenici povele u igraonu na druženje sa deda mrazom...
[sm=bravo.gif]

RR [sm=smiley27.gif]

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

koka i po -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 19:08:29)

pregledah album od sretne mame....
lijepa ,draga djecica....
bas vam je lijepo bilo.....pomalo sam sjetna....ali eto...
moram priznati da Djedica ima opasan pogled....jel veselica bila sa vama[sm=smiley36.gif]
Visnja....znas sta mislim da ne objasnjavam [sm=rozica.gif]
i moje su se kone potrudile [sm=smiley1.gif] drugi put molim da me obavjeste[sm=smiley1.gif]
mene nekako uvijek tuga uhvati kad vas vidim onako sve skupa...
al nejse...opet me drma pms...bicu za koji dan bolja obecavam[sm=smiley36.gif]
i ....da ne zaboravim......rr ima veliko [sm=smiley27.gif] kad treba.-

teki -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 19:24:25)

Hvala Visnji i sponzorima, bilo je super, deda mraz je bio super [sm=bravo.gif]

teacher75 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 20:35:51)

i mi da se zahvalimo, sve je bilo divno a ujedno i tako dirljivo

minie -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 20:59:07)

I nama je bilo super [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mya_81 RR -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 21:06:20)

[sm=bravo.gif]

RR [sm=smiley27.gif]

[sm=smiley31.gif][sm=smiley27.gif]
[sm=rozica.gif]

Visnja RR -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 21:27:24)

[sm=bravo.gif]

RR [sm=smiley27.gif]

čestitke našim ZE curama [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] čekamo fotke [sm=bravo.gif]

ladyblue RR -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 21:39:09)

IZVORNA PORUKA: tajra26

...tete za njih nemam riječi ..

nemam ni ja riječi za naše rr žene...Višnja 5 puta moli da se svi odmaknu od DM-a i izađu iz prostora previđenog za posjelu paketića ali jok....svako je sebi toliko bitan da jebeš to šta govori Višnja koja je i organizovala sve ovo. sramota!

Dunje i Kolaci -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 21:44:41)

Slike fantasticne,djecica medena,a Omar momak pravi,masallah!!!
Bravo RR[sm=bravo.gif]

muaaa -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 21:59:02)

IZVORNA PORUKA: ladyblue

nemam ni ja riječi za naše rr žene...Višnja 5 puta moli da se svi odmaknu od DM-a i izađu iz prostora previđenog za posjelu paketića ali jok....svako je sebi toliko bitan da jebeš to šta govori Višnja koja je i organizovala sve ovo. sramota!

[sm=smiley13.gif]

teacher75 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 22:33:52)

I meni je ovo bilo [sm=smiley29.gif]

salmy -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 22:42:30)

Moglo je proc bez komentara..steta je pokvariti danasnji dan..Svi smo puni utisaka...Mene su zaista djecica iz Doma rastuzila..posebno djevojcica koja se trpala djedu mrazu na svaku prozivku..dusa mala...Svi smo bili zbunjeni i pomalo tuzni.....moglo bi se svasta konetarisati ali steta je pokvariti ovu temu....
Kakve god da smo zene...ipak smo susretljive i spremne pomoci u svakom pogledu....Greske se desavaju svima....Danasnji dan je sve...samo ne sramota!!

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 14 [15] 16   Sljedeća stranica >   >>