RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Humanitarnost

Poruka

ElmaB -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 9:07:22)

Kao što sam i obećala, evo prvih sličica:
http://www.dodaj.rs/f/1m/OP/2EwdmdjB/rr-014.jpg
http://www.dodaj.rs/f/45/uB/47T8AcHa/rr-015.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3d/qE/hfgKSVg/rr-017.jpg

ninuska -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 9:28:19)

IZVORNA PORUKA: ElmaB

Kao što sam i obećala, evo prvih sličica:
http://www.dodaj.rs/f/1m/OP/2EwdmdjB/rr-014.jpg
http://www.dodaj.rs/f/45/uB/47T8AcHa/rr-015.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3d/qE/hfgKSVg/rr-017.jpg

Svaka cast. izgledaju [sm=smiley20.gif]

sunce27 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 13:43:12)

Bili na druzenju, divno nam je bilo,svaka cast zene.Djecica su divna a posebno mali Omar .

teki -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 13:56:39)

Super je bilo, pohvale organizatorima [sm=bravo.gif]

Dunje i Kolaci -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 14:33:53)

Nadam se da ste mi se lijepo proveli,ocekujem slike!![sm=smiley1.gif]

selebriti -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 14:36:18)

Ja imam zelju da pohvalim Deda Mraza. Bio je super.
Naime, moja E. Se boji haman svega, pa tako i deduke. Ja sam ustala da odem po paketic ona je cekala, medjutim on je bio toliko uporan (ja sam kontala koji mu je klinac[sm=jezicek.gif] ono daj paketic i da idem, mucimo dijete), ali ispostavilo se da je imao dobar pristup, pa je on njoj prisao i dijete se stvarno nisje prepali, dala je i peticu i sve je bilo super.

Eto [sm=smiley1.gif]

Hvala za paketic, nama je bilo bas lijepo.

Hanady RR -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 14:39:03)

Ja toliko toga bih napisala...
međutim, slažem sve u sebi...
radosti i tuge pomješale su se al osmjeha je bilo...a on je najvažniji...
Hvala Elmi i dunje i kolači ...djeca su otišla sa puno divnih kolača...[sm=smiley31.gif]
i sa mnogo toga...napisat će Višnja sigurno...[sm=rozica.gif]osobito odgovor drage mame naše Emi [sm=love.gif]
vidjela sma naše drage i mile...i setan i ponosna što sma dio ove rigngeraja...ova ringeraja je ono što me drži godinama...jer toliko želje za podjeliti svoje dobor sa durgim smao sam ovdje našla[sm=smiley31.gif]

Hanady RR -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 14:43:45)

IZVORNA PORUKA: selebriti

Naime, moja E. Se boji haman svega, pa tako i deduke. Ja sam ustala da odem po paketic ona je cekala, medjutim on je bio toliko uporan (ja sam kontala koji mu je klinac[sm=jezicek.gif] ono daj paketic i da idem, mucimo dijete), ali ispostavilo se da je imao dobar pristup, pa je on njoj prisao i dijete se stvarno nisje prepali, dala je i peticu i sve je bilo super.

Eto [sm=smiley1.gif]

jesi teška[sm=jezicek.gif]

cura je med[sm=love.gif][sm=muca.gif]

rose -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 14:50:35)

hvala ringeraji na druzenju [sm=smiley1.gif] jes da sam provela pola vremena moleci svoje dijete da ostavi silne skakaonice, tobogane i ostala cuda i da se pridruzi djeci kod deda mraza al je na kraju ipak uspjela dobiti svoj paketic [sm=smiley1.gif][sm=smiley36.gif]

selebriti -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 14:51:00)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: selebriti

Eto [sm=smiley1.gif]

jesi teška[sm=jezicek.gif]

cura je med[sm=love.gif][sm=muca.gif]

Smlata moja [sm=smiley36.gif]

Hvala[sm=smiley1.gif]

I tvoje su lutke, posebno F. Mojoj E.

senka27 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 14:56:56)

Eh da i ja pohvalim cijeli ovaj dogadjaj...i organizatore i pomagace...sve je super bilo..ali najvise sam sretna zbog malisana iz doma...medici slatki...
I moji djecaci su bas uzivali ...hvala opet

sara09 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 14:57:31)

evo i mi da zahvalimo na paketicu[sm=smiley1.gif]Organizacija je za 10[sm=bravo.gif]al su me djeca iz doma ostavila porazenu,mrvice male[sm=smiley13.gif]da sam kako mogla barem bih ih petero povela sa sobom[sm=smiley19.gif]

salmy -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:03:29)

Visnja jos jednom hvala za organizaciju i paketice..Odlicni su...djecak tablet ne popusta[sm=smiley36.gif]

Lijepo je vidjeti radost i srecu na licu djece iz Doma ... Toliko parova bi jedva cekalo da ih usvoji i pruzi sve sto bi pozeljeli..ali zakoni ne dozvoljavu...Tuga brate dragi[sm=smiley13.gif]
Omar je bio med medeni[sm=love.gif]

ps.Hanady kad si preuzela stvar u svoje ruke sve je brze krenulo[sm=smiley1.gif]

muaaa -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:06:42)

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ja toliko toga bih napisala...
međutim, slažem sve u sebi...
radosti i tuge pomješale su se al osmjeha je bilo...a on je najvažniji...
Hvala Elmi i dunje i kolači ...djeca su otišla sa puno divnih kolača...[sm=smiley31.gif]
i sa mnogo toga...napisat će Višnja sigurno...[sm=rozica.gif]osobito odgovor drage mame naše Emi [sm=love.gif]
vidjela sma naše drage i mile...i setan i ponosna što sma dio ove rigngeraja...ova ringeraja je ono što me drži godinama...jer toliko želje za podjeliti svoje dobor sa durgim smao sam ovdje našla[sm=smiley31.gif]

[sm=smiley13.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=smiley1.gif],...neznam kako drugaije da opisem

AnLu -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:09:54)

Evo i nas... RR hvala, Visnja hvala... Deda Mraz je bio predivan... Djecica iz doma su posebna,jedva sam izdrzala da ne zaplacem kad je onaj maleni menipobjegao u krilo, bjezeci od deda mraza, ali isto tako vise puta sam pomislila da vaspitacice njihove mogu bar malo vise razumjevanja imati prema toj djeci...
Omar [sm=smiley27.gif], zagrlio me je i poljubio i ponjela ga ja da se igra sa djecom, ali on meni kaze necu ja, bicu dobar da dobijem opet paketic, pitam ga ja je li ti ono volis majstor boba, kaze on meni ma ja volim sve, bas sve volim, volim toma, rorija, volim sve crtane, volim svu djecu, volim i tebe[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Full Moon -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:11:50)

IZVORNA PORUKA: AnLu

Omar [sm=smiley27.gif], zagrlio me je i poljubio i ponjela ga ja da se igra sa djecom, ali on meni kaze necu ja, bicu dobar da dobijem opet paketic, pitam ga ja je li ti ono volis majstor boba, kaze on meni ma ja volim sve, bas sve volim, volim toma, rorija, volim sve crtane, volim svu djecu, volim i tebe[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

rose -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:11:57)

Evo i nas... RR hvala, Visnja hvala... Deda Mraz je bio predivan... Djecica iz doma su posebna,jedva sam izdrzala da ne zaplacem kad je onaj maleni menipobjegao u krilo, bjezeci od deda mraza, ali isto tako vise puta sam pomislila da vaspitacice njihove mogu bar malo vise razumjevanja imati prema toj djeci...

lutka draga [sm=smiley13.gif]...a sav je njezan s onom plavom kosom

AnLu -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:13:55)

Svaka cast tati Omarovom[sm=bravo.gif] na tako divno odgojenom djetetu, tesko je biti danas roditelj, djecu odgojiti i kad su oba roditelja uz djete, a ne on kao samohrani otac...

ljubi_1985 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:15:47)

HVALA HVALA HVALA posebno RRtetama na trudu,strpljenju i prije svega ljudskosti!!!!! ovo je bio prvi Eldarov susret s Djeda mrazom a bit ce i jos naravno ali odlicno je osmisljen i ambijent Djedica je takodjer za pohvalu stvarno je bio strpljiv i srdacan!!!!
jos jednom jedno ljudsko hvala
djeca iz Doma Bjelave su bili preslatki [sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif][sm=smiley27.gif]
za tete za djedicu [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

muaaa -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:17:44)

[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

HAHA -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:19:23)

Nama je bilo divno,Harun je baš slušao i jedva je čekao da dobije paketić.Nakon pregleda sadržaja istog,negdje je odjurio,tražim ga i nađem u toaletu.Kaže:¨ žurim prati ruke da jedem smoki¨[sm=smiley36.gif].
Hvala RR[sm=smiley27.gif]

ljubi_1985 -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:20:10)

seka mi rece ko i sta je slatki Omar stvarno me dirnula njegova prica[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] tuzno a presladak je[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Hanady RR -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:20:13)

Svaka cast tati Omarovom[sm=bravo.gif] na tako divno odgojenom djetetu, tesko je biti danas roditelj, djecu odgojiti i kad su oba roditelja uz djete, a ne on kao samohrani otac...

[sm=smiley20.gif][sm=muca.gif][sm=rozica.gif]

Leena -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:21:30)

Hvala na organizaciji, divnom druzenju i paketicu [sm=smiley1.gif]

Djecica iz doma su bila divna... Bas sto neko rece, toliko ljudi bi ih usvojilo i pruzilo im sve, steta sto to nije moguce[sm=smiley13.gif]

lepetetka -> RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR! (21.12.2013 15:33:53)

Sve pohvale za organizatore, sponzore, Deda Mraza ..[sm=smiley20.gif][sm=smiley20.gif][sm=bravo.gif]
Nama je bilo divno, sretna sam što vidjeh mnoge mame i dječicu, a nisam odavno [sm=smiley27.gif][sm=sloncek.gif]
Sretna što sam vidjela malog Omara, srce slatko i pametno [sm=love.gif]
I sretna sam što se puno djece iz doma usrećilo bar na jedan dan, i što imaju jednu više lijepu uspomenu iz djetinjstva zahvaljujući predivnim ljudima [sm=rozica.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  12 13 [14] 15 16   Sljedeća stranica >   >>