maja78 RR -> RE: Sunet / cirkumcizija (23.2.2013 10:12:58)
|
IZVORNA PORUKA: Mirkica i meni treba svajet posto na temi sunet nigdje nikoga osunetila sma djecu i zanima me kako da srecim da mi se pelena lijepi na cunu , koliko ovaj proces ce da traje da zivim non stop pod strahom da ce se zaljepiti i da ce ga boliti na pola luda JA IZVORNA PORUKA: mala_sa Uzmi neku jakooooo masnu kremu i dobro mazii po peleni, mozes 100% vazelin, mozes jecogal, a mozes i linolinsku kremu za bradavice, samo da je bas masnaaaa. Morat ces mazati pelenu najmanje 7 dana, a slobodno namazi pofin sloj. Sretnooooo [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: Alma_27 IZVORNA PORUKA: Mirkica i meni treba svajet posto na temi sunet nigdje nikoga osunetila sma djecu i zanima me kako da srecim da mi se pelena lijepi na cunu , koliko ovaj proces ce da traje da zivim non stop pod strahom da ce se zaljepiti i da ce ga boliti na pola luda JA na ranu se MORA staviti sterilna gaza. kupi one male kao za pupak ako se sjecas. i svaki put kad mijenjas pelenu skini i gazu. gaza se nece zalijepiti posto ces staviti puno bivacin kreme okolo po rani. nemoj prstima nego direktno iz tube "istresi" mast na ranu pa onda gazica [sm=smiley1.gif] IZVORNA PORUKA: maja78 RR IZVORNA PORUKA: Mirkica IZVORNA PORUKA: mala_sa Uzmi neku jakooooo masnu kremu i dobro mazii po peleni, mozes 100% vazelin, mozes jecogal, a mozes i linolinsku kremu za bradavice, samo da je bas masnaaaa. Morat ces mazati pelenu najmanje 7 dana, a slobodno namazi pofin sloj. Sretnooooo [sm=smiley1.gif] hvala vasilin smo htjeli sutra otici kupiti . hvala ne moras ti nista mazati po peleni niti stavljati gaze, nece se zalijepiti kupi kantarionovo ulje i samo nalim odozgo dobro i nece biti problema, kod mene nije bio samo sunet vec i operacija
|
|
|
|