Lejla Ka -> RE: sunet muškog djeteta (19.9.2012 9:54:01)
|
IZVORNA PORUKA: dzenyA IZVORNA PORUKA: Alma_27 IZVORNA PORUKA: dzenyA mi smo se osunetili prije 6 dana pod lokalnom,ne sikirajj se ticerko ,ja nisam spavala 2 noci pred sunet,a evo ga kao da se nije osunetio [sm=smiley1.gif] e sad jedno pitanje, kozicu mu navlacimo da ne sraste,tako nam rekli,samo ne vidim dole u donjem dijelu gdje su koncici pa me strah da se ne uhvati takozica.. kako ste vi navlacile cunu? ne sjecam se da smo mi to svlacili. samo malo povucemo prema dole i namazemo bivacinom. koncici nisu u dodnjem dijelu gdje je to gdje bi moglo strasti. jesamli dobro objasnila? [sm=smiley36.gif] koncici su gore. mozda je samo vrh konca dole pa tio se cini da je i dole svezano. i mi smo oba puta radili u mediscan-u i zadovoljni smo kako je sve proslo. ma da,dole taj vrh konca pa se nesto spetljao, ja se odma zabrinula [sm=zmeden.gif] i ja lagano povlacim tu kozicu prema dole,tako mi rekli... Meni nije jasno zašto se radi ta parcijalna cirkumcizija i ostavlja se kožica. Kad nas je cirkumcizija odrađena potpuno, nema više nikakve kožice, cijeli je glavić slobodan. Jel to neki običaj, da li roditelji tako traže? Pitam zato što u krugu porodice (odakle imam informacije [sm=smiley36.gif]) nema tih slučajeva parcijalne cirkumcizije, i za to sam čula tek naknadno kad sam se raspitivala prije sinovog zahvata.
|
|
|
|