minie -> RE: sunet muškog djeteta (6.4.2012 15:26:40)
|
Evo i nas sa friskom cunom :) Mi jutros bili u Sanasi isto, imali zakazano u 9, a usli tek u 9:35. Sve trajalo 15-ak minuta i sve je plakao, kad su ga iznijeli bio je sav mokar od znoja. Cim smo usli u auto prestao je plakati i malo je zaplakao kad smo kuci dosli, pretpostavljam da je tad i piskio. Nama doktor rekao da mu ne skidamo zavoj do sutra, ali ja ga oko pola 2 krenula presvuci, skinem pelenu kad zavoj sam spao. Nema krvi, nema nekog velikog otoka, malkice nam je samo cuna uvucena, ali to nam je rekao doktor prije samog zahvata. Pelenu nije imao jedan sat na sebi i za to vrijeme je uspio mene upiskiti dva puta i nanu jednom i to sa osmijehom na licu. Evo ga sad spava, pazi se sam, lopuzica mala. Nakapala sam mu dosta ulja od kantariona i namazala pelenu. Mislila sam da ce ovo puno teze biti, ali hB izgleda da je sve super. I neko je pitao da i moze u Sanasi za isti dan i nalazi i sunet. MOZE, jutros jedan djecak izvadio nalaz i usao poslije R u salu. Cestitamo novu cunu Emirku i da sto prije preboli [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/darilo.gif[/image]
|
|
|
|