malena sharena -> RE: sunet muškog djeteta (6.3.2010 1:24:14)
|
Jutros smo se i mi upisali u velike momke :)))) Sve je obavljeno pod lokalnom, on je bio pravo raspolozen, smijao se i "pricao" sa svima, al ga je brzo proslo kad su ga bocnuli [sm=smiley1.gif]. Cuvala su ga dva muskarca, doktor ga osunetio, meni ga donijeli uplakanog, ali ne previse. Jace je i duze plakao kad su ga mucili grcevi, nego sad. Odmah sam ga stavila na siku, tako da se vec nakon deset minuta smijao, a kad smo dosli kuci odmah se poceo igrati, ma kao da nista nije bilo, bio po obicaju hiperaktivan cijeli dan, jedino pocne kenjkati kad piski. Imam osjecaj da je plakao vise radi nervoze sto su ga dugo drzali golog i sto su se svi sjatili oko njega, nego radi bola. Ma bio mi je pravo sladak kako je razmazeno kmezio [sm=smiley36.gif]. Sve u svemu, nista strasno, koliko su mene isprepadali mislila sam ima da placemo oboje cijeli dan, kad ono nista, ma nemaju ovi slatki bebaci pojma sta im se desava [sm=smiley36.gif]. Stvarno mi je veliko olaksanje sto je sve ovako lijepo proslo, hvala Bogu.
|
|
|
|