scarlett -> RE: sunet muškog djeteta (4.3.2010 12:35:34)
|
Hvala vam drage moje na savjetima, ma i meni ta lokalna nekako prijatnije zvuči, pa nekada se to radilo bez ikakve anestezije, pa ljudi ne nose traume, ne kažem naravno da tako treba i danas raditi. Kao roditelj naravno da bi se svako odlučio za opštu a. da beba ne osjeti bol i da se ne prepadne, ali opet ako je dugoročno ova štetnija a lokalna ok, onda smo za lokalnu. Malo me strah, pošto je [sm=duda.gif] jak, a i nije baš mirna [sm=duda.gif], valjda neće otežavati dr. posao, pa da nam zamjere što smo se odlučili za lokalnu. Pedijatrica mi je jučer rekla da kao razlog za lokalnu, navedem to da sam ja teški alergičar i kao da onda oni neće predlagati opštu, nadam se da će to "piti vode" kod njih. Mi krajem sedmice idemo na put i vraćamo se slijedeći vikend, tako da aBd onaj ponedeljak idemo na konsultacije. Mene zanima da li ste bile prisutne pri tom činu i koliko je uopšte pametno da majka prisustvuje, ne znam koliko bih ja bila zaista od pomoći, a opet osjećala bih se kao da sam ga iznevjerila da ga ostavim samog tu.[sm=smiley19.gif] Nemam pojma[sm=zmeden.gif] Baš se nešto sikiram kad dublje počnem o tome razmišljati....
|
|
|
|