Misty_mama
|
Idana, mi smo tamo otišli jer je moja rodica bila prezadovoljna, i dječaci su joj već taj dan puzali. Isto je tako bilo i sa mojim sinom, tad još nije puzao, ali se navečer prevrtao, vrckao, potpuno 'normalna' beba, u smislu da se na njemu nije moglo primjetiti da je prošao nešto stresno taj dan. Možda je pri prvom i drugom piškenju i čišćenju malo zaplakao, više kao pobuna, nego plač, i to je bilo to. Bili su konci, koliko se sjećam, samo pošto se ja užasavam rana, konaca, krvi, bilo čega u tom smislu, tih par dana dok nije prošlo mm je brinuo oko pelena i tog područja. Anestezija je lokalna, mi nismo bili s njim unutra, što je meni bilo sasvim ok, ne znam da bih mogla ostati mirna u svemu tome. Za plaćanje - stvarno se ne sjećam koliko je, čini mi se 200 km, ali to mi je u magli, pa ne znam je li sto posto tačno. Helem, oko sunećenja se pravi bauk, ali mi ga zaista, ali najiskrenije, nismo ni osjetili. I čak mi se čini da je A. poslije toga nekako bio veseliji, manje je plakao.